Teljesen tanácstalan vagyok, aki tud valamilyen tanáccsal szolgálni kérem ne tartsa magában. Hogyan tudnék kijönni ebből a szituációból? Tovább lent.
Szerintem pedig teljesen lehetséges az, hogy van olyan eset, amikor hiába akarod néha nem megy. Főleg egy olyan kisvárosban, mint ahol én lakom.
Nem kifogásokat kerestem, ez az igazság.
Sokan megírták, hogy a szüleid enyhén szólva is el vannak tévelyedve, úgyhogy ezt nem akarom tovább vesézni.
Teljességel elfogadhatatlan a hozzáállásuk.
Javaslom a Susan Forward: Mérgező szülők című könyvet elolvasni, na majd ott fogsz még kamillázni mik vannak. A te eseted is beleillene.
NODE!
Én ugyabban a cipőben jártam, mint a párod. Volt egy fiatal barátnőm, komoly kapcsolat, és elviselhetetlen életfelfogású erőszakos, érzelmi zsaroló anyja.
A lány hozzám költözött, pedig még végzős sulis volt. Aztán 8 hónapra rá lett melója, utána be is szállt mindenbe, és totál renden voltunk. Előtte eltartottam, de szívesen tettem, ő a házimunkában mindenben helytállt, szavam nem lehetett a hozzáállására.
Amit neked tanácsolok:
Ha szeretitek egymást, fogadd el a felajánlást, ellenkező esetben kikészülsz fiatal felnőttként.
Ha nagyon gáz, hogy nincs kereseted, akkor valami mellékes diákmunkával jelképesen legalább hozzá tudsz járulni a költségekhez, ezt a srác is értékelni fogja.
És könyörgöm: ne hagyd magad zsarolni, húzd meg a határaidat.
#26-os köszi szépen!:)
Tudod, nekem már az is nagy csoda egy 22 éves férfitől, hogy ennyire kitart mellettem és nem elhagy, mert óvodás szinten van a kapcsolatunk.Ezért örökké hálás leszek neki. Komolyan tervezünk és biztos, hogyha összeköltöznénk mindent megtennék mint "asszony".
Köszi a linkeket, elolvasom őket!;)
Gondold végig, hol és hogyan szeretnél élni 2-3 év múlva. És öt év múlva? Tíz év múlva? Ha nem lépsz most, tíz év múlva annyi lesz a változás, hogy nem iskolába, hanem munkahelyre fogsz bejárni a szobádból, de ugyanúgy nem ülhetsz be egy kávéra sem a kollégákkal, mert akkor jön az otthoni terror.
Arany kalitkában tartanak.
hanem munkahelyre fogsz bejárni a szobádból, de ugyanúgy nem ülhetsz be egy kávéra sem a kollégákkal, mert akkor jön az otthoni terror.
Arany kalitkában tartanak.
Pontosan. Szomszédban egy 31 éves nő él igy. Van műsor,egyszer hozzánk jött át,de ránk hivták a szülők a zsarukat,a gyerekeink előtt cirkuszoltak,h minket kell elvinni,mert a lányukat megmérgezzük az abberált gonolatainkkal,megkértük h többet ne jöjjön,még kulcsa sincs nem h párja,fiuja nem is lehet, a fizuját elveszik, a szülők számlájára megy, ne akarj igy járni. Ez nem élet,ez vegetálás. Folyton bőg,persze mert az összes kollégájának van élete családja a fiatal 20 évesnek is már párja van,ő meg lakat alatt van 31 évesen..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!