Mit tegyek? Tanácstalan vagyok!
Anyámmal nem a legjobb a kapcsolatom,és tanácstalan vagyok. Egyedül él vidéken,már nyugdíjas. Elég nehezen jön ki,ugye a sok kiadás miatt. Én nem tudok segíteni,mivel a gyerekem tartós beteg,ezért nem tudok dolgozni,a férjem amit keres meg kell a hitel és a rezsire nekünk is. Állandóan kesereg,az ő baja a baj,az enyém LÓSZAR,hogy őt idézzem.
Meg se kérdezi az unokáit,mert szerinte nekem kellene őt,én mindig kérdezem hogy van,már észre se veszi. Amiben tudok segítek. Ajánlottan nyugdíj mellett keressen vmi munkát kis + bevétel miatt,de nem tesz érte semmit. Sajnos kopaszodom 2 oldalt,már nagyon sok vizsgálaton voltam,eddig nem találtak semmit,de anyám szerint ez és a fiam betegsége LÓSZAR! Na majd akkor ha komoly bajom lesz megmondom ezt neki,ne is jöjjön,látni nem akarom. Depressziós,észre nem veszi,akkor lennék jó ,ha pénzzel tudnám tömni az tuti.
Ha úgy érzed, nem tudsz annál többet tenni, mint amennyit eddig megtettél érte, akkor vedd le róla a kezed. Törődj magaddal, a gyerekkel, a férjeddel.
Ne hagyd, hogy kihasználjon.
Persze megvan,értem is,amiben tudunk segítünk. De akkor is mernék olyat mondani a gyerekemnek,hogy lószar a baja,hiszen elég komoly a gyerekem betegsége,sose nő
vi ki,emiatt dolgozni se tudok...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!