Ilyenkor mi a jó megoldás, én már tanácstalan vagyok?
Ez a tipikus anya lánya kapcsolat. Anyukád gondolom régen sem volt túl jó indulatú, és ez csak a korral rosszabb lesz.
Mindig téged fog megtalálni, mert azt gondolja a l´nyát lehet....
Őt megváltoztatni nem fogod tudni. Egy dolgot hajtogathatsz magadban: van saját életed, úgy intézed, ahogy neked jól esik, és a feladatokat is neked kell ellátni.
Nehéz, de ezen csak akkor lendültök túl, ha te a szíved legmélyéig leteszel arról, hogy segíteni fog, vagy megtesz nektek bármit.
Szerintem is tipikus eset...próbáld meg ráhagyni, vagy higgadtan, kettesben valóban őszintén megbeszélni vele a gondodat, hagyd, h ő is elmondja a saját dolgait, de te is mond el neki, viszont fontos, h ez ne vitázva legyen, mert azzal csak tovább rosszabbodik a kapcsolatotok, ill. ha sikerül így tenned vele, próbáljatok meg vmi közös nevezőre jutni, ami mindkettőtöknek megfelel.
Nekem hasonló szituációban - igaz nem anyámmal kapcsolatban volt - ezeket javasolták...nem volt egyszerű a higgadt beszélgetést sem elérni, de a türelem, és a szeretet sokat segített, illetve az is, h ha dühített azokat elengedtem a fülem mellett.
Leültem vele nagyon sokszor próbáltam ezeket megbeszélni,de sajnos semmire nem jutottunk,sőt még neki állt feljebb...
Szeretem,mert anyám,csak fáj,hogy ilyen.
Hát akkor sajna tényleg csak az marad, h kerüld, ha ennyire ilyen. Az egyébként igaz, h támogatni kellene a szülőket csak hát a mostani társadalmi helyzetbe érdekes mód sokan felfogják, h ez szinte lehetetlen, akkor ő, h nem? :(
Nem tudom még, h mennyire hiszel Istenbe, deha hiszel benne, akkor kérd Őt, h tegye jobbá a kapcsolatotokat, mást már nem igen tudok mit mondani, ill. még annyit, h én hiszek Benne, és imádkozom értetek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!