Mi a megoldás erre? Tanácstalan vagyok
Szerintem azért hívogat, mert tudja, hogy te érzel iránta valamit és így nem tudsz más kapcsolatot létesíteni (bebiztosítja magát). Ha neki nem jön be valamelyik másik csaj (erről biztos nem beszél neked) akkor szerinte vissza fogod fogadni. Ezt tapasztalatból mondom. Te gondold meg, megéri-e neked.
38N
Nem szép tőle, szerintem is biztonsági játékos a fiú.
Magyarán hízeleg a hiúságának, hogy te még mindig odavagy érte, ezért nem zárja le egyértelműen a kapcsolatot. Engem inkább bántana, tehát lépnék és magam tenném ezt meg.
Nekem volt egy srac az eletemben, akivel egyutt jartunk rovid ideig. En ot nagyon szerettem. O megmondta nekem, hogy NEM SZERET. En, ha nehezen is, de tudomasul vettem az o erzeseit es nem kerestem a tarsasagat tobbet. Ezek utan o allandoan hivott telefonon, mondta, hogy talakozzunk, sot meg a munkahelyemhez is eljott , mivel nem akartam talakara menni vele tobbet. En sem ertettem az egeszet! Az elejen beadtam a derekamat es remenykedtem, hogy talan megis szeret...vagy megszerethet... De hiaba! Nem valtozott semmi, en csak jatek voltam neki, ki akarta hasznalni azt, hogy szeretem. Emlekszem, azt mondta, hogy meg talakozzunk, legyunk "BARATOK". Egyreszt jol jottem neki, amikor mas baratja vagy baratnoje nem volt keznel. Olyankor mindig engem hivott. Masreszt, lehet, volt egy kis buntudata, hogy kihasznalt es aztan dobott...
Vegul nem fogadtam a telefonhivasait tobbet es elkezdtem masokkal talakozgatni. Tanultam belole. Ha egy ferfi nem szeret, nem erdemes ra pazarolni az idot, meg egy telefonhivas erejeig sem. Ugysem lesz abbol semmi, csak gyotrelem. Inkabb ismerkedj masokkal, nehogy elszalaszd azt, aki igazan hozzad valo!
Nos nem esik szó arról, hogy mennyi ideid tartott a kapcsolat...
Én is amondó vagyok, hogy ismerkedj másokkal, aztán ha akar valami közelebbit, akkor kezdjen el rendesen udvarolni. Ha nem akarsz csak barátkozni vele, akkor nem kell. De ha elhív vacsorázni, vagy keresi a lehetőséget, hogy miben segítsen neked, akkor én azt megengedném.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!