Már nem tudok mit tenni. Szerintetek van megoldás még? Tanácstalan vagyok már.
Hát én biztos jól felpofoznám azt a kis... Bocsi hirtelen idegbaj kapott el, hogy léteznek ilyen emberek. Szerintem állj elé és kérdezd meg, hogy miért terjesztd rólad ilyen hazugságokat. Vigyél magaddal egy diktafont és vedd fel. Mindenkinek játszd le a felvételt és akkor nagyot fog égni a p*csa! :D
18/L
Igen, meg kell talalni a gyenge pontjat a csajnak es konfrontalni! Az ellen nem tudsz mit tenni, amit mar elkezdett terjeszteni de a pletykak elulnek hidd el hamarosan. Az msn-en azokat akik zaklatnak le tudod tiltani es nemi onironiaval lehet valami jopofa szoveget irni a keped melle. 17 evesen olyan erzekeny az ember es nem is erti mire volt ez jo?
Ezen sajnos en is atmentem es azt tanultam meg, amikor valaki le akar jaratni, hogy az igazi baratok mellettunk allnak. Azok ismernek es tudjak milyenek vagyunk! Ha elkezdessz vedekezni csak rosszabb lesz a dolog.
Nekem is volt egy "b.nom" aki imadta beleutni az orrat mindenbe ami velem volt kapcsolatban es lehetoleg kontrollalni azt...irigyelte a pasikat akikkel megismerkedtem azt hitte, hogyha kibeszeli a szexualis eletet en is azt fogom tenni stb. A csajjal ma mar alig beszel valaki a regi barati tarsasagbol. Mindig ujabb es ujabb baratokat kell keresnie miutan az emberek kiismerik.
Okos vagy. Nem hagytad, hogy tovabb ecsetelje masoknak a szemelyes dolgaidat, veget vetettel a hirforrasnak. Hidd el, nem mindenki hisz neki es most lehet veszettul nepszeru, de ez csak egy pillanat. Ot is kiismerik es lekoptatjak majd mert HAZUDIK!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!