Mi a megoldás erre? Tanácstalan vagyok
Figyelt kérdés
24 éves lány vagyok a volt párom szintén ennyi idős. Véget ért a kapcsolatunk, már 3 hónapja, ő mondta ki, mert azt mondta már nem szeret úgy, mint az elején. ennek ellenére azóta minden héten felhív, bár már kértem hogy ezt ne csináljuk, mert hiányzik, továbbra is keres. arra, hogy miért nincs konkrét válasz. én szeretem, de tudom hogy ő nem, mert hát ezért lett vége, így nem hitegetem magamat, senki se értsen félre csak egyszerűen nem értem ezt az egészet, lehet csak nekem túl erős ez a "barátkozás"?! de ilyenre még nem láttam példát. a véleményekre vagyok kíváncsi, tudom sokat senki sem tud segíteni nekem, max én saját magamon. előre is köszönöm a válaszokat2010. márc. 31. 18:49
11/11 anonim válasza:
Legközelebb közöld vele, hogy ne keressen többet, mert te szereted és így nagyon rossz neked.
És onnantól ne vedd fel neki többé a telefont. Nyomd ki a hívását. Ha névtelenül csörög, tedd le, amint rájössz, hogy ő az.
te is csak így fogsz tudni túllépni rajta.
Ha akar valamit, megkeres személyesen, ne aggódj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!