Teljesen tanácstalan vagyok. Tényleg nem tudom, hogy mit tegyek. Ti mit tennétek? A többi lent.
Elég hosszú sztori, de megpróbálom pár mondatban levázolni. Édesapámról van szó, aki már több éve munkanélküli, és nem is igazán tesz érte, hogy dolgozzon. A legnagyobb probléma, hogy nincs semmilyen bejöveteli forrás, se háza ahol lakjon. Én egy éve bérelek neki lakást, és küldök annyi pénzt, hogy nagyon- de nagyon szegényesen ki tud jönni belőle...azért sem akarok többet küldeni, mert nem szeretném, hogy konfortzónába essen, hogy még annyira sem akarjon tenni magáért...meg az az igazság, hogy nem is tudnák többet küldeni. ( 1600 km-re lakom) Bátyám, édasanyám elfordultak tőle, egyedül maradtam teljesen ebben a helyzetben, és nem látom a kiutat, a végét. Pár napja megtudtam, hogy meg sem próbálja beosztani a pézt, amikor küldök elkölti, utána szó szerint éhezik. A szívem törik össze,de nem tudom mi a helyes...még több pénzt küldeni? de mennyit, meddig...de nem is tudok....még ha tudnák is, sem biztos szeretnék...szerintetek mi ebből a kiút? Hogy tudom elérni, hogy csináljon végre valamit? Mi kell ahhoz,hogy újra a saját lábára álljon?
Minden választ előpre nagyon köszönök.
Én úgy tudom, hogy vannak olyan szállók, ahol többen vannak egy szobában, inkább oda kéne költöznie, az jóval olcsóbb.
Vagy csak egy szobát bérelj neki, ne egy teljes lakást.
Ezt a képrdést tettem fe, pontosan 1 éve : http://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__szulo-gye..
Azóta sem változott semmi, csak én költöztem 400km-rel távolabb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!