20 évesen nektek engedik a fiúzást, randizást?
Egyetemre jársz. Igen, sokat kell tanulni, de ne érezd már ezt akkora hatalmas dolognak, hogy mellette nem lehet semmit csinálni. Én is egyetemre járok, mellette dolgozom, és saját magam tartom el, mindenféle anyagi támogatás nélkül, és nem a szüleimmel élek, hanem albérletben.
Komolyan mondom költözz el otthonról ha nem akarod hogy a kedves szüleid tönkretegyék az életed.
Engem is kb. 40 évesen szült anyám, de ennek mi köze a megértéshez? Ha én szülni fogok, az még később lesz, de kétlem, hogy előírnám a 20 éves gyermeknek, hogy ne fiúzzon vagy csajozzon, bármi is a gyermek neme... :O Annyira rossz memóriám sose lesz, de nem mindig magából indul ki egy normálisabb ember... Plusz a 20 éves körbe is röhög, ha ilyen marhaságokat találok ki, már ha nem árt neki a demokráciának álcázott anarchista diktatúrám, amivel szimpatizálok mint családi államforma...
Családi dolog, hogy a gyermek személyes, kis körébe nem pofátlankodunk be, anyámmal azért nem volt állandó ütközés, mert tiszteltük egymás efféle személyes körét. Ezt én is így csinálom, ha lehetőségem lesz rá. Az egy külön ember, nem lehet bábként és rabként tartani évtizedekig... Ehhez némi intelligencia, empátia, tisztelet kell, pont nem számít, 20 vagy 40 évesen szültünk és mikor fiúztunk be mi magunk (anyám 39 évesen, szerintem csak azért, hogy legyek, mert nem válogatott, sajna s villámgyorsan el is vált, mielőtt sérültem volna. 2 fős család és mégsem nyomott el, mert több esze volt. igaz, engem valószínűleg nehezen is ment volna).
Engedik??
20 éves, felnőtt ember vagy könyörgöm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!