Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » 20 évesen nektek engedik a...

20 évesen nektek engedik a fiúzást, randizást?

Figyelt kérdés
2018. febr. 26. 20:08
1 2 3 4 5 6 7 8
 1/76 Miss Endzsi ***** válasza:
91%

Engedik? Hát megnézném ki merné nekem megengedni... :D

Nagyon konzervatívnak kell lenni ahhoz, hogy valakit 20 évesen hátráltassanak.

20/L

2018. febr. 26. 20:12
 2/76 A kérdező kommentje:

A szüleim. Miért ti azt csináltok, amit akartok??

Egyetem alatt nem így van sajnos

2018. febr. 26. 20:13
 3/76 anonim ***** válasza:
90%

18 vagyok, voltaképpen már most azt csinálok, amit akarok, jogilag megtehetem.

Az már más kérdés, hogy ha nagyon elszaladna velem a ló, akkor a szüleim biztos kitennének, de ők sem túl szigorúak, és én sem vagyok túl meredek eset.

Viszont az, hogy téged 20 éves felnőttként nem engednek pasizni (ha jól értem akkor erről van szó) eléggé beteg hozzáállás. Felnőtt vagy, nem kisgyerek, neked is a sarkadra kellene állnod egy kicsit, mert így később sem tudod majd normálisan venni az élet akadályait.

2018. febr. 26. 20:17
 4/76 anonim ***** válasza:
73%
Ti retardáltak vagytok?
2018. febr. 26. 20:20
 5/76 anonim ***** válasza:
82%
Én már tizenéves koromban is a sarkamra álltam, amikor ilyen szinten szabályozni akartak, nyilván konfliktus árán, de ez ezzel jár. 20 éves vagy basszus, én akkor már külön éltem, te mikor tervezed elvágni a köldökzsinórt?
2018. febr. 26. 20:21
 6/76 anonim ***** válasza:
23%

Hát engem anya 20 évesen is szigorúan fogott.

Randizhattam, meg fiúzhattam is, de mértékkel. (ezt ugy értem a mai lányok néha túlzásba viszik)

25N

2018. febr. 26. 20:22
 7/76 A kérdező kommentje:
Egyetem után, de az sem megy valami fényesen. Ha ellenszegülök kikészítenek, nálunk nem az van még náluk lakom, hogy azt csinálok, amit akarok.
2018. febr. 26. 20:23
 8/76 Doctor Manhattan ***** válasza:
81%
És akkor? El kell költözni a francba.
2018. febr. 26. 20:27
 9/76 anonim ***** válasza:
92%
20 évesen sikerült először párt fognom, de már előtte kérdezgette keresztapám, hogy azért a fiúkat szeretem, ugye? 😂😂
2018. febr. 26. 20:27
 10/76 anonim ***** válasza:
13%

Én ugyan srác vagyok, de húgom és az unokahúga esetében mindkét családban az a szokás hogy nem jöhet akárki aki behízelgi magát.

Volt már balhé ebből, akkor én zavartam el egy csávót mert bolond tesóm bele volt zúgva csak nem tudom mitől.

Az unokahúga bár több éve jár a sráccal, fél év után mutatta be pont karácsonykor, itt is tisztázva lettek a dolgok csak komolyabban, körbevezette a faterja a házban megmutogatta a vadász fegyvereit, és célozva a skalpvadászokra azt mondta neki, még nem kellett emberre fognia egyiket sem, szeretné ha így is maradna.

Szóval nálunk nagyon is megnézzük hogy ki milyen, nyilván magunkhoz mérten, nincs irreális elvárásunk aminek még mi sem tennénk eleget, csak legyen normális, a családja szintén, mert ha komolyabbra fordul a dolog nagyon nem mindegy hogy a mi életünk rendezett, az anyósék meg munkakerülő szarevők akik segélyen élnének.

2018. febr. 26. 20:29
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!