Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » 20 évesen nektek engedik a...

20 évesen nektek engedik a fiúzást, randizást?

Figyelt kérdés
2018. febr. 26. 20:08
1 2 3 4 5 6 7 8
 41/76 anonim ***** válasza:
100%
Nos, engem igazán szigorúan fogtak, ha úgy nézzük, de hogy lehetett volna beleszólni ebbe 20 évesen? :D Reggel elmentem egyetemre, este visszajöttem, pont nem tudta anyám 20-50 km távolságról, hogy kivel mit csinálok (amikor a nyári lakunkban volt, otthon se volt egész héten)... Én pedig nem számoltam be, mert ismertem őt is, magamat is. Arról tudott, amikor tartós fiúm volt, másmilyen pedig elő sem fordult (max. egyoldalúan tepert utánam valaki), de az is az én dolgom lett volna.
2018. febr. 26. 21:43
 42/76 anonim ***** válasza:
45%

Van aki már nem is tud 40 evesen szülni....... :(

Nagyon kockázatos kivárni azt az időt.......

2018. febr. 26. 21:46
 43/76 anonim ***** válasza:
100%
Hát ez letaglózott...
2018. febr. 26. 21:47
 44/76 anonim ***** válasza:
100%

42: Nálunk is ez volt, azért tudom elmondani. Oda mentem-jöttem, ahova akartam, nem a házon kívüli dolgokra vonatkozik ez a dolog.

Abból volt a balhé, ha ott akartam fogni a fiút otthon, mert hogy ő nem fog rá ágyneműt húzni, mosni, kiszolgálni, etetni, meg őt zavarja ha van ott más is a lakásban, nem tud aludni, pihenni, azt csinálni, amit akar. Meg úgy általában kikészült attól, hogy már nem az övé vagyok, hanem másé.

2018. febr. 26. 22:03
 45/76 anonim ***** válasza:
97%

Ennyi idősen már a párommal éltem. Anyumnak nem tetszett a dolog és harcolt is érte rendesen, hogy én szakítsak vele (3 év után) és költözzek haza. Meg párszor megpróbált leszidni meg megtiltani 200 km-ről, hogy én elmenjek valahova, de kiröhögtem és ennyi, mert ez szerintem már nevetséges.

Amég otthon laktam sem rajongott a páromért, ezt hangoztatta is. Pedig rendes ember, apum nagyon szerette, amég élt, még családi örökséget is adott neki, amit ő is örökölt. Nem nagy értékről van szó, csak pár könyv, de azért egy akármilyen suttyónak nem adta volna oda.

Amúgy anyum is azt az elvet vallotta, hogy makd azután pasizhatok, ha kijártam az iskolát. Csakhogy ezt ő úgy tervezte, hogy 30 éves koromig egyetemre járok majd és utána hazaköltözök és a régi munkahelyén fogok dolgozni. (Igen, a férj, gyerekek, család nem szerepelt volna az életemben.)

2018. febr. 26. 22:22
 46/76 anonim ***** válasza:
100%

Sok szülő azt hiszi a gyerke egy másolat,egy ruházhato irányithato programozhato

agy nélküli saját gondolat mentes érzéketlen robot amit ő birtokol,és picsogás van ha 18 évesen lelép a hálátlan gyurmarobot 200 kmre

2018. febr. 26. 22:28
 47/76 anonim ***** válasza:
100%
Ez siralmas
2018. febr. 26. 22:55
 48/76 anonim ***** válasza:
100%
18 évesen jöttem össze az első párommal, 19 voltam, mikor összeköltöztünk, most vagyok 21. Nem kérdeztem a szüleim, hogy lehet e párom.
2018. febr. 26. 23:04
 49/76 anonim ***** válasza:
28%
18 evesen koltoztem tok egyedul az orszag masik vegebe az egyetem miatt. Mondjuk engem nem is neveltek ilyen elveszett, elnyomhato kis benanak, szerencsere. 15 evesen voltam eloszor szerelmes,nem tiltottak soha, nem is lett volna ertelme, mert mar akkor sem erdekelt volna... Nem igaz, hogy nem tudsz a sarkadra allni. Es lebsznak, ha azt mondom, hogy nem 40 korul kellene szulni az elso gyereket, mert az senkinek se jo...
2018. febr. 26. 23:27
 50/76 Mirk ***** válasza:
73%
Sok szülőt jól nyakon kéne vágni.
2018. febr. 26. 23:31
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!