20 évesen nektek engedik a fiúzást, randizást?
Van aki már nem is tud 40 evesen szülni....... :(
Nagyon kockázatos kivárni azt az időt.......
42: Nálunk is ez volt, azért tudom elmondani. Oda mentem-jöttem, ahova akartam, nem a házon kívüli dolgokra vonatkozik ez a dolog.
Abból volt a balhé, ha ott akartam fogni a fiút otthon, mert hogy ő nem fog rá ágyneműt húzni, mosni, kiszolgálni, etetni, meg őt zavarja ha van ott más is a lakásban, nem tud aludni, pihenni, azt csinálni, amit akar. Meg úgy általában kikészült attól, hogy már nem az övé vagyok, hanem másé.
Ennyi idősen már a párommal éltem. Anyumnak nem tetszett a dolog és harcolt is érte rendesen, hogy én szakítsak vele (3 év után) és költözzek haza. Meg párszor megpróbált leszidni meg megtiltani 200 km-ről, hogy én elmenjek valahova, de kiröhögtem és ennyi, mert ez szerintem már nevetséges.
Amég otthon laktam sem rajongott a páromért, ezt hangoztatta is. Pedig rendes ember, apum nagyon szerette, amég élt, még családi örökséget is adott neki, amit ő is örökölt. Nem nagy értékről van szó, csak pár könyv, de azért egy akármilyen suttyónak nem adta volna oda.
Amúgy anyum is azt az elvet vallotta, hogy makd azután pasizhatok, ha kijártam az iskolát. Csakhogy ezt ő úgy tervezte, hogy 30 éves koromig egyetemre járok majd és utána hazaköltözök és a régi munkahelyén fogok dolgozni. (Igen, a férj, gyerekek, család nem szerepelt volna az életemben.)
Sok szülő azt hiszi a gyerke egy másolat,egy ruházhato irányithato programozhato
agy nélküli saját gondolat mentes érzéketlen robot amit ő birtokol,és picsogás van ha 18 évesen lelép a hálátlan gyurmarobot 200 kmre
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!