Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » 20 évesen nektek engedik a...

20 évesen nektek engedik a fiúzást, randizást?

Figyelt kérdés
2018. febr. 26. 20:08
1 2 3 4 5 6 7 8
 21/76 anonim ***** válasza:
86%

Gondolom, nagyon ki fognak akadni a válaszolók, de hirtelen az jutott eszembe a kérdésed alapján, hogy te nem anyuci pici fia vagy (ahogy itt sokan fogalmaznak), hanem a pici lánya! Szomorú, hogy nem élheted önállóan az életed, hiába vagy még otthon, hiába vagy egyetemista.

Kell a szórakozás is egy ember életében.

2018. febr. 26. 20:42
 22/76 anonim ***** válasza:
84%
Hát akinek a kényelem fontosabb,mint a személyi szabadsága magánélete felnöttként,meg is érdemli a sorsát. Miért is mindig a mamahotelesek siránkoznak itt.. Amugy meg attol mert otthon lakik nem kell megfosztani egy felnőtt nőt a normális élettől.
2018. febr. 26. 20:44
 23/76 anonim ***** válasza:
93%
Erre most viccként de teljes komolysággal, csak úgy lehet reagálni, hogy humoros formában közölni kell velük, hogy ha beleszólnak a magánéletedbe, akkor majd megnézhetik magukat, mert nyugdíjasként majd mehetnek az öregotthonba.
2018. febr. 26. 20:51
 24/76 anonim ***** válasza:
89%
Hát utolsó van igazságod,az otthonok telítettségén le is mérhető mennyi "jó szülő van"..
2018. febr. 26. 20:54
 25/76 anonim ***** válasza:
100%
20 éves vagyok, nem szoktam megkérdezni, hogy mehetek-e ide vagy oda, vagy találkozhatok-e x-szel vagy y-nal. Bár én koliban lakom, úgyhogy senki nem figyeli, hogy mit csinálok, de mikor otthon vagyok nyáron vagy szünetekben, akkor sem kérek engedélyt alapvető dolgokra, hanem közlöm, hogy "elmentem moziba, 10 körül jövök haza, sziasztok". Nincs barátom, de nem azért, mert nem engednék a szüleim (inkább még ők kérdezgetik, hogy mikor lesz már..), hanem azért mert jelenleg a tanulás tölti ki a legtöbb időmet, nincs időm és igényem egy kapcsolatra. A kamasz húgaimnak amúgy van/volt barátja, a szüleim még nekik is engedték a dolgot, nem is nagyon lehet eltiltani őket az ilyesmitől, mert az csak hazudozáshoz és titkolózáshoz vezetne... Kérdező, te is kezdj el felnőtt módjára viselkedni, remélhetőleg előbb-utóbb a szüleid is el fognak kezdeni felnőttként kezelni.
2018. febr. 26. 20:56
 26/76 anonim ***** válasza:
82%

Miért kéne elköltöznie, ha bizonyítja, hogy a tanulás összeférhet egyéb elfoglaltsággal, vagy társasági élet gyakorlatával ???

Nem tudod megérdeklődni a szüleidtől, ők miért vélik úgy,

hogy egyszerre csak egy dolognak tudhatsz megfelelni?

Ha azt tapasztalnám, hogy a 20 éves gyerekemnek önálló véleménye, jövőképe, ambíciói vannak, még örülnék is!

Nem hátráltatnám, hanem egyengetném az útját. Ha kérdez, válaszolnék, de nem kényszeríteném rá az akaratomat, vagy nem rajta "állnék bosszút", csak mert engem rövid láncon tartottak!

Ne haragudj, de nem te vagy a hunyó? Nem te leszel az, aki majd a szüleit okolja minden kudarcért, amivel egyedül nem tud megbirkózni?

Ilyen hozzáálással ne csodálkozz, ha távirányítású maradsz, mindig valakitől függsz, vagy mindig lesz körülötted, akit okolhatsz! Kérdezd meg a szüleidet, MIÉRT látják úgy, hogy ennyire életképtelen és "laza erkölcsű" vagy? Mivel indokolják az ítéletet, a zárkát?

Anyud mennyi idős volt, amikor az első randijára várt?

2018. febr. 26. 20:59
 27/76 anonim ***** válasza:
55%
17 évesen elköltöztem otthonról. Suliba jártam + tanultam. Sose szóltak bele a szüleim hogy kivel randizok.
2018. febr. 26. 21:04
 28/76 anonim ***** válasza:
100%
Laza erkölcs,jo h nem a szülő választ férjet és szüzen becipeli a lányt az oltár elé. Nem a középkorban élünk,attol mert egy 20 24 31 éves hajadon nő párkacsolatot akar v csak egy két alkalmat a töltödésre, még nem laza erkölcsű k..rva..
2018. febr. 26. 21:07
 29/76 anonim ***** válasza:
59%
15 éves vagyok és ennyi idősen is engedik a szüleim a randizást/fiúzást. Sőt még örülnek is neki ha egy fiú tetszik, főleg ha kölcsönös.
2018. febr. 26. 21:08
 30/76 A kérdező kommentje:
Anyámnak úgy tudom apám az első és 40 évesen szült, ezért nem érti meg.
2018. febr. 26. 21:17
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!