Miért nem engedik a szülők azt a lányuknak, hogy legyen barátja? Hogyan bizonyítjam a szüleinek, hogy komolyan tervezem a lányukkal?
Valszeg nem fog tetszeni, de addig nem gondolhatsz komolyan egy kapcsolatot, míg mindketten szüleitekre vagytok utalva.
Nem adsz infót, csak találgatok: mindketten tanulók vagytok még.
Ha netán nem úgy alakulna kapcsolatotok, ahogy most tervezitek, kihat tanulmányaitokra, azaz az egész életetekre.
.
"Valahogy csak meg kéne a szüleit győznöm, hogy komolyan gondolom vele."
Ez az, ami nem fog menni. Akár apuci szemefénye, akár nem, még önálló életre mindketten képtelenek vagytok, most mindkettőtök számára a 'jövő megalapozása' a cél.
...azért nehogy már az legyen valaki szerint "a normális", hogy egy fiatalnak 18+ évesen legyen az első barátja, barátnője...
Fontos a jövő, de hiba feláldozni a jelent érte...
"barátai, tesói, szülei is mind azt mondják, hogy nem lehet még neki barátja, de istenem! Mitől féltik a lányát? Én értem, hogy egyke gyerek,"
Kicsit ellentmondásos az írás.
""barátai, tesói, szülei is mind azt mondják, hogy nem lehet még neki barátja, de istenem! Mitől féltik a lányát? Én értem, hogy egyke gyerek,"
Kicsit ellentmondásos az írás."
Rózsaszín felhő közepette belezavarodott a mondatalkotásban is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!