Az apukáknak miért fontos annyira hogy a lányuknak hosszú hajuk legyen?
Kb 1hónapja hogy már leváhgtam a hajm (combigérő volt)és most a mellemig ér és apám folyton meg jegyzi hogy a szép hajadat elb***ták meg hogy a hosszú haj sokal jobb volt meg ilyenek . (mikor haza mentem rövid hajal kis hiján gyilkolni tudot volna a szemével)....
És több bnőm is mondta hogy az ő apja , papája erre úgyan így reagált....
Nem tudom! Nálunk nem volt probléma,ha rövid lett vki haja. Pl. Nálam fordítva volt. Könyörögtek,hogy legyen inkább rövid.
Lányomnál vállig érő,de iszonyat göndör és gyönyörű. 4 éves.Se rövidebb,se hosszabb nem lesz egy darabig.Praktikus és így jó. Apukája is egyetértett,hogy így jó. A hosszúval sok lenne a macera,a rövid,meg nem lányos annyira.Legalábbis a lányomnak. :)
Tehát nem ismerek ilyen apukákat,akiknek fontos leenne a hosszú...
Mert általában véve nőkön is a hosszú hajat szeretik, nem a fiú frizurát, ami manapság oly divatos, de többségében csak a nőknek tetszik.
Ne aggódj, a férfiaknak éppúgy nem tetszel rövid hajjal!
Azért a mellig érő haj is bőven a hosszú kategória... legalábbis a fodrász árszabása szerint :D
Jó kérdés, hogy az apukák miért reagálnak erre így. Valószínűleg azért, mert az ilyen lépéseknek szimbolikus jelentősége is van, hiszen a levágatás már a saját döntésed, és egyre több saját döntésed lesz, amivel egyre függetlenebb leszel tőle. Ezt pedig a szülők nehezen élik meg :)
Nekem rövid, féloldalt kiborotvált hajam van. Én is arra számítottam, hogy apukámnak aztán végképp nem fog tetszeni, de nem volt döntő tényező (26 éves vagyok). hazamentem, és apukám odáig volt meg vissza, hogy mennyire vagány hajam van.
Szóval nem lehet általánosítani.
Apukádnak is inkább el kellene fogadnia, hogy a te hajadról van szó, meg a haj amúgy is egy olyan dolog, hogy visszanő, szóval illene belenyugodnia.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!