Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Az apukáknak miért fontos...

Az apukáknak miért fontos annyira hogy a lányuknak hosszú hajuk legyen?

Figyelt kérdés

Kb 1hónapja hogy már leváhgtam a hajm (combigérő volt)és most a mellemig ér és apám folyton meg jegyzi hogy a szép hajadat elb***ták meg hogy a hosszú haj sokal jobb volt meg ilyenek . (mikor haza mentem rövid hajal kis hiján gyilkolni tudot volna a szemével)....

És több bnőm is mondta hogy az ő apja , papája erre úgyan így reagált....

2014. jún. 2. 16:00
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
76%
Nem tudom. Az én apukám alig várta, hogy levágassam és nem győzte dicsérni, hogy mennyivel jobban áll röviden.
2014. jún. 2. 17:07
 12/14 anonim ***** válasza:
100%
Az enyém kifejezetten örült, hogy levágattam. Szerintem ahány apa, annyi ízlés.
2014. jún. 2. 18:01
 13/14 anonim válasza:
Nálunk apám is és anyám is nagyon rövid haj párti. Anyámnak és a nővéremnek is is nagyon rövid haja van már régóta. Már régóta mondogatják, hogy inkább vágassam le.
2014. jún. 5. 07:11
 14/14 anonim ***** válasza:
a hosszú haj a nőiesség szimbóluma. Ha a mellig ér a hajad az is hosszúnak számít.
2014. aug. 23. 03:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!