Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » 20 évesen nektek engedik a...

20 évesen nektek engedik a fiúzást, randizást?

Figyelt kérdés
2018. febr. 26. 20:08
1 2 3 4 5 6 7 8
 11/76 anonim ***** válasza:
89%
Mihamarabb költözz el otthonról. Ez így nem egészséges.
2018. febr. 26. 20:29
 12/76 anonim ***** válasza:
91%
Egyetem után engednek majd fiuzni,csak hiszed akit husz évesen ilyen porázra kötnek azon 30 évesen is rajta marad a nyakörv. A szomszédomban van egy ilyen 31 éves nő lakáskulcsa sincs,pasija még sose volt,sokszor hallani a müsort.. Én 18 évesen eljöttem a piás korcs szüleimtől,neked is ideje volna leválni,v beletörödni h a sorsodba.. Ja és ha elmész nem visz haza a rendőr se ha már ezzel is beettetek téged..
2018. febr. 26. 20:29
 13/76 anonim ***** válasza:
81%

De utálom ezt a szót.......

Nekem a legutóbbi probalkozasomat egy 21 éves lány csapta le....... :(

2018. febr. 26. 20:32
 14/76 anonim ***** válasza:
93%

Ennyi idősen SEMMI közük sincs hozzá, kivel ismerkedsz, és bolond az a szülő aki beleszól ennyire. Hoznak visznek? Be kell számolnod, nem maradhatsz ki este, stb?

AZONNAL költözz. Ez beteges. FELNŐTT EMBER VAGY.

2018. febr. 26. 20:35
 15/76 anonim ***** válasza:
86%

Egyébként kerdezo nálam is ez volt ne aggódj idosebben is.......(mármint úgy általánosan, nemcsak a ferfiakkal)

Hazudni kell sajnos....... :( :/

2018. febr. 26. 20:36
 16/76 anonim ***** válasza:
93%

Ne viccelj! 20 évesen már hadd alakítsd te a magánéletedet! Konzervatív felfogású ember vagyok, de azt senki ne akarja elhitetni, hogy ha valaki komolyan veszi a tanulmányait, az feltétlenül csak negatívan érintheti az iskolai teljesítményt!

Azt szintén nem hiszem el, hogy egyik a másikát kizárná, nem lehetne "egyszerre", szinkronban 2 dolgot jól csinálni.

Vagy , amíg suliba jársz, egyebet nem teszel, mint éjt nappallá téve magolsz?

Lazításra, kis szabad levegőre nincsen (nem lehet) szükséged?

Ha pl. anyuka leszel, akkor míg be nem tölti a gyereked a 18. évét, megszűnsz az élet egyéb területein helyt állni?

Ha valóban hosszú távra érett kapcsolatod van, ami már nem csak "fiúzást", "randizást" jelent, hanem komolyan vehető társat, akkor te tudod, rád várjon a párod, vagy a szüleid döntésére, a tanulmányaid befejezésére. 20 évesen már az élet fontos dolgaiban a magad lábán kell megállnod.

Fiúzz, randizz, vagy se, tégy, ahogy jólesik. De 20 évesen már állj a sarkadra, a te döntésed/felelősséged legyen, ne apukáé-anyukáé.

2018. febr. 26. 20:37
 17/76 anonim ***** válasza:
91%
#1 konervativizmusnak semmi köze ehhez.
2018. febr. 26. 20:38
 18/76 anonim ***** válasza:
48%
Mégis hova a p1csába költözzön és miből ha mèg tanul? Az h ti érettségi után, már ha megvan egyáltalán, rögtön elhúztatok a szalag mellé a gyárba aztán a nagy szabadságba már 23 évesen van 3 gyereketek, attól még más nyugodtan lakhat 18 éves kora után is a szüleivel, sőt leginkább ez az általános.
2018. febr. 26. 20:39
 19/76 anonim ***** válasza:
94%
Engedik?? 20 évesen szültem az első gyerekemet. Anyám 21 évesen szült, mama 18. Tudom a mai világban nem elfogadott fiatalon szülni valószínű 0%-on is leszek, de azért ez már a ló másik oldala amit a szüleid csinálnak veled. Tudod csak azzal lehet ezt megtenni aki hagyja magát már pedig te hagyod, ezt ők tudják is ki is használják. Bele mehetnénk itt a pszichológiai tanulmányokba de felesleges mert ha eddig hagytad hogy így rád telepedjenek ezután sem fog semmi változni.
2018. febr. 26. 20:40
 20/76 anonim ***** válasza:
88%
Nem értem,felnőtt 19 20 24 30 éveseket pórázra kötik otthon,miközben éjszaka munkából hazafelé full 14 15 16 17 évesekbe botlok éjszakai járatokon,hogy is van ez?
2018. febr. 26. 20:41
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!