14 évesen lett először kapcsolatom. 20 évesen terhes voltam, 21 évesen szültem. (Akivel 14 évesen összejöttem, de már nem vagyunk együtt.)
Apám nem élt velünk, anyám előtt meg ott volt az intő példa (nagyanyám nevelte a 2 évvel idősebb unokanővérem, tiltotta mindentől, aminek az eredménye az volt, hogy unokanővérem hazudozott össze-vissza. Én nem, nem volt rá szükség.)
29N
2018. febr. 27. 11:46
62/76 anonim válasza:
Én elég későn érő típus voltam, 19 évesen volt az első komoly kapcsolatom, ami még most is tart (27 vagyok). A szüleimnek semmi gondjuk nem volt, szerintem örültek is, hogy végre már van valakim :D mondjuk előtte is tetszett több fiú is, de éretlen voltam még egy kapcsolatra, max a csókig jutottam velük :D de erről meg nem tudtak otthon, így a mai napig azt hiszik, hogy a mostani párom az első szerelmem is egyben :D
27/L
2018. febr. 27. 11:52
63/76 anonim válasza:
Hát én 20évesen már együtt éltem a pàrommal , most 22vagyok jegyben járunk tervezzük az esküvőt babát. Szüleim sosem szóltak bele hogy mit csinálok bíztak bennem , normális ember lett belőlem , tanultam lett egy csodás szakmàm most pedig dolgozom.
2018. febr. 27. 14:31
64/76 A kérdező kommentje:
Annak, aki nem jár egyetemre annak könnyű...
Engem 16 évesen pszichológushoz akartak hurculni, mert festem a körmöm, ezért tuti utcasarki vagyok és drogos is egyben. Ezt a szemembe is mondták. És hasonlók.
2018. febr. 27. 14:40
65/76 anonim válasza:
Hát nem irigyellek.. Minden nő festi a körmét,ez nem prostis.. Komolyan huszévesen még a körmödet se festheted ki. Szánalom. Mi köze van a dolgokhoz az egyetemhez..
2018. febr. 27. 14:48
66/76 Doctor Manhattan válasza:
Egyetem mellett is lehet dolgozni, pénzt keresni, kollégiumba, vagy albérletbe költözni. Persze nem könnyű, de sokkal könnyebb, mint ebben a mérgező légkörben élni, amit leírtál.
2018. febr. 27. 15:03
67/76 anonim válasza:
Nem kértem engedélyt,és nem is jelezték,hogy kéne.
2018. febr. 27. 15:07
68/76 anonim válasza:
Semmi köze az egyetemnek ahhoz,hogy nem engednek fiúzni, ez szimplán egy kifogás,nehogy kicsússz a kontoll alól. 19 éves egyetemistaként ismertem meg a párom, 5 éve együtt vagyunk, ezalatt az 5 év alatt még iskolát is váltottunk pályamódosítás miatt, soha nem volt baj a tanulással,mert mindketten szeretjük amit tanulunk és tiszteljük a másik hivatását.Amit nem értek,hogy szüleid mit mondtak, miért pont egyetem végéig kell várni? Akkor meg majd a munkahelyeddel leszel elfoglalva,sose lesz jó az alkalom,hogy párkapcsolatban legyél..
2018. febr. 27. 15:09
69/76 anonim válasza:
Vagy lehet már kivan választva neked a pasi akihez hozzá mehetesz és szülhetsz is szülői engedéllyel.. Az ilyen szülő aki a hálószobába is beül a párhoz..
2018. febr. 27. 15:18
70/76 anonim válasza:
20 évesen nem kértem engedélyt semmire. Megmondtam, hogy mikor jövök és hol vagyok. Ennyi. Én is otthon laktam és egyetemista voltam, de nekem normális szüleim vannak...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!