Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Miért nem hagynak a szüleim...

Miért nem hagynak a szüleim reggel "sokáig" aludni?

Figyelt kérdés
Akárhányszor 9 nél tovább alszok jön a papolás h keljek már fel...Szoktam segítni nekik mindig de valamiért nem bírják ha sokáig alszom.Mindig azt mondogatják h ha dolgozni fogok ugyse alhatok.Felkeltenek aztán tök mind 1 mit csinálok csak ne aludjak.Egyébként meg hétfotol csütörtökig koliba vagyok suli miatt.19 éves vagyok.
2018. febr. 10. 11:43
1 2 3 4 5 6
 51/52 anonim ***** válasza:
75%

Amúgy nyugodtan megmondhatod a szüleidnek,hogy a nem megfelelő alvás rontja az életminőséget.

Növeli az elhízás esélyét,ami sok betegség forrása.

Azért alszanak délután,mert nem alszanak egyben eleget.

Az nem normális,hogy felnőtt embernek délután aludnia kell.

Olyankor van ez,ha valaki nem aludta ki magát.

Az más,ha valaki nem tud aludni.

De,hogy valaki direkt felkelti magát,akkor is,ha nem kellene,csak mert a "dolgok nem várnak",ez nem is tudom milyen élet.

Ezzel az erővel egy beprgramozott mosógépnek kellett volna születniük.

2018. febr. 12. 05:24
 52/52 anonim ***** válasza:
36%

Mivel 50 fölé emelkedett a hozzászólások száma, így világosan látszik, hogy a többiek sem alszanak.

Úgyhogy kedves kérdező, muszáj lesz neked is időben felkelned. :)

2018. febr. 13. 01:26
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!