Anya összetörte reggel a pár hónapos autót, hogyan deríthetném jobb kedvre?
Nő vagyok, 1979.október 29-e óta van jogosítványom, napi szinten használom az autót. Régebben, még egy Trabant Kombival bejártam Európát, úgy, hogy soha nem törtem össze egy autót sem, sem saját, se más hibájából.
Gondolom nálatok fizettetek a jogsiért, vagy lottón nyertétek! ... de a tanulságot azért már illet volna levonni!
Azért em mindegy, hogy HOGYAN tört össze az autó - mert nem feltétlen a kérdezö anyja a hibás. Az, hogy valaki X évig vezet baleset nélkül, nem jelenti azt, hogy nem is lehet még vele ilyen.
A párom 30 éven keresztül vezetett baleset nélkül, és ez után egy száguldó valaki belerohant úgy, hogy nem adta meg neki az elsöbbséget a keresztezödésben pirosnál. Aki szerint a párom a hibás és ö nem tud vezetni, annak elég fordított logikája van.
Vegyél neki matchboxot, nézegesse! Olcsó, aranyos. Cuki!:)
Nem kéne erőltetnie a vezetést a többi ember nevében én is kérem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!