Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Mikor jobb zuhanyozni, reggel...

Mikor jobb zuhanyozni, reggel vagy este? Állítólag este jobb, de ha valaki izzadós, akkor inkább reggel kéne. Napi kétszer viszont megint nem egészséges. Ti hogy szoktátok?

Figyelt kérdés
2017. szept. 3. 00:47
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
100%
Én amint hazaérek a munkából, azonnal lezuhanyzok, mert tudom, hogy később az Isten se tudna rávenni.
2017. szept. 3. 00:56
 2/17 anonim ***** válasza:
52%

"Napi kétszer viszont megint nem egészséges."

Kitől hallottad ezt az ostobaságot?

2017. szept. 3. 01:01
 3/17 anonim ***** válasza:
100%

Elozo

En is ugy tudom a borgyogyaszomtol, hogy napi egyszeri szappanos lemosakodas, illetve zuhanyzas boven eleg, tobb nem jo a bornek.

2017. szept. 3. 02:44
 4/17 anonim ***** válasza:
100%
En is az esti zuhanyzas hive vagyok, hiszen aki reggel teszi ezt, az izzadtan, porosan piszkosan megy aludni, akkor is ha ez nem latszik rajta. A fiam mindig reggel zuhanyzik, es az agynemujen is meglatszik, nem olyan tiszta mint a csalad tobbi tagjae, akik este tusolnak.
2017. szept. 3. 02:46
 5/17 anonim ***** válasza:
100%

En este zuhanyozok normalisan, egesz nap jovok-megyek-izzadok-poros a varos, tisztan szeretek aludni.

Reggel pedig lezuhanyozok csak ugy, ebreszto gyanant, hideg-meleg valtott vizzel.

Az egyebkent valoban nem tesz jot a bornek, ha reggel is, es este is agyonszappanozod-tusfurdozod, mert eltavolitod a bor termeszetes vedoreteget, plusz nagyon kiszarithatja a napi ketszeri vegyszerezes (bocs, nalam a szappan is, es a leghidratalobb tusfurdo is csak egy kemiai vegyszerhalmaz)

2017. szept. 3. 04:51
 6/17 anonim ***** válasza:
100%

Este. Ne feküdj le egésznapos izzadtan, koszosan.

Ha megizzadsz reggelre, mosakodás közben átmosod a honaljadat, nyakadar is és kész. De nem tudnék lefeküdni ugy, h ragadok a mocskoktól.

2017. szept. 3. 07:14
 7/17 anonim ***** válasza:
100%
Este szappannal alaposan, reggel egy frissítő zuhany szappanozás nélkül.
2017. szept. 3. 07:31
 8/17 anonim ***** válasza:
100%
Ha valaki izzadós, akkor reggelre is megizzad, ilyen esetben reggel is le kellene mosdani, vagy zuhanyozni.
2017. szept. 3. 08:08
 9/17 anonim ***** válasza:
Este vagy délután. Reggel semmiképp. XD
2019. nov. 6. 15:04
 10/17 anonim ***** válasza:
100%
Rendesen este szoktam, reggel csak egy gyorsat, és akkor csak vízzel (vagyis szappan/tusfürdő nélkül), mert a frissességhez azért jól jön.
2020. nov. 14. 19:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!