Anya összetörte reggel a pár hónapos autót, hogyan deríthetném jobb kedvre?
16:34
"Egy időben szerviz mérnök voltam"
Szomorú, hogy hiába tanultál annyit ha még azt sem fogod fel, hogy itt nem arról van szó, hogy egyszer véletlenül és más hibájából törték össze, hanem, hogy rendre összetörik.
Érteeeeeed mérnök úr??!
Amúgy melyik voltál? A szerviz, vagy a mérnök?
Ne is haragudj de Igaza van apádnak!
Anyád pedig ne vezzessen legalább két hétig és írassátok be egy tréningre!
Mondjuk nekünk a Mercit úgy törték meg kétszer is hogy belétolattak!!! pirosnál egyszer!!! páárom kiugrott hogy "mi a jó fene volt??" közben automatában maradt :D ezért a két és fél tonna a Suzukinak ment még egyszer..gondoltam ezek mint a viccben biliárdoznak... a srác rögtön átült a neje vezetett tovább. Na ott volt motorháztető-kalapálás :D melegében..:((( a másik meg egy piacról kitolató kínai volt ferde szemmel nézhetett..
nade a faágak nem jönnek csak úgy szembe!!!!? Nem a kocsit kéne félteni apádnak hanem örüljön hogy nem lett bajotok, veled mi lenne????? De tényleg. Vannak ilyen extrém körülményekre épülő oktatások bár nálatok nem ez lehetett...de érdemes lenne befizetni pár órát ugyanis az hogy vezetni tud nem jelenti azt hogy KÖZLEKEDNI is!!
szerintem ne vezessen anyád se meg apád se, és nincs több törött kocsi.
Kivéve ha biciklivel törnek össze másik kocsit XD
Semmivel nem tudod jókedvre deríteni.
Viszont minket, autóval járókat azzal igen, ha egyik szülőd sem vezetne többet, mert úgy törik az autókat mint más a tojást a pogácsához.
Bicajra se üljenek, mert a bicajosok alapból hülyék a közlekedéshez, hát még akkor mi lesz, ha autóval se boldogultak előtte.
Köszönjük előre is!
33/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!