Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Miért nem hagynak a szüleim...

Miért nem hagynak a szüleim reggel "sokáig" aludni?

Figyelt kérdés
Akárhányszor 9 nél tovább alszok jön a papolás h keljek már fel...Szoktam segítni nekik mindig de valamiért nem bírják ha sokáig alszom.Mindig azt mondogatják h ha dolgozni fogok ugyse alhatok.Felkeltenek aztán tök mind 1 mit csinálok csak ne aludjak.Egyébként meg hétfotol csütörtökig koliba vagyok suli miatt.19 éves vagyok.
2018. febr. 10. 11:43
1 2 3 4 5 6
 11/52 anonim ***** válasza:
82%

Ez ilyen tipikus "mert csak" dolog. Én világ életemben utáltam ha felkeltenek hétvégén, meg beszólnak, hogy "na mi van előjöttél?" Főleg hogy utána a szüleim is rendszeresen csináltak "délutáni" pihenőt, 1-2 óra alvást.

Mintha számítana amúgy, hogy az ember hogy tölti a szabadidejét.

2018. febr. 10. 12:22
 12/52 anonim ***** válasza:
16%
Utolsó mert a kamaszok döntő többsége nem arról híres hogy csak a valagukat vakarják a gép előtt igaz?:-D
2018. febr. 10. 12:23
 13/52 anonim ***** válasza:
83%
Nálunk is ez van, csak 8 óránál tovább nem lehet aludni. Vizsgaidőszakban (vizsgák után) beugrós lettem egy étteremben, ahonnan gyakran hajnali 3-kor értem haza, ha túlórázni kellett. Utána fürdés, alvás kb 4-4,5 órát, majd felkeltettek, hogy ELMÚLT 8 óra. Nálunk 10 óra után készül az ebéd, takarítani csak délután lehet, szüleim nézték a tévét. Természetesen délután ők is lefekszenek 2-3 órát aludni, én meg akkor már képtelen vagyok. Még nem sikerült velük megértetnem, hogy a délutáni szunyaidejüket én reggel szeretném átaludni.
2018. febr. 10. 12:29
 14/52 anonim ***** válasza:
14%
Csendesebben takarits, fözz, TV-zz, stb. mert alszik a gyerek! Na ezt unják!!!!
2018. febr. 10. 12:43
 15/52 anonim ***** válasza:
89%

Sose keltettem fel a fiam a lányom se szoktam de azért nem mászkálok lábujjhegyen.

Egész héten korán kel miért ne aludhatna? Én se szoktam hétvégén korán kelni.Vagyis most igen mert kisbabám van.Mivel ők is későn keltek ráértem az ebéddel is.

Baromság felverni a gyereket.Begyepesedett gondolkodás.És való igaz ha majd dolgozni fog kelnie kell...de addig hagy pihenjen már.

Engem is mindig hagyott anya aludni.

40N egy 19 fiú 12 lány és egy 8hós fiú anyukája.

2018. febr. 10. 12:50
 16/52 anonim ***** válasza:
6%
Mert nem normális hogy éjszaka fent vagy, nappal meg alszol. Nekem nincs gyerekem, de szerintem is lustaság nappal aludni, éjjel meg gépezni. Az emberek többségének a normális kelés reggelé öt körül van: a többség hatkor dolgozik, vagy indul-készül a munkába, iskolába. Csak magaddal szórsz ki ha rászoksz hogy nappal alszol.
2018. febr. 10. 12:54
 17/52 anonim ***** válasza:
79%
Kelj fel 7 körül, kérdezd meg, hogy kell-e segíteni, látják hogy fent vagy, majd feküdj vissza :D
2018. febr. 10. 12:54
 18/52 anonim ***** válasza:
27%

Gondolom megpróbálnak úgy nevelni, hogy ahhoz legyél szokva, hogy időben felkelsz és meg tudod csinálni a dolgaidat.

Nyilván amíg el vagy tartva, addig nem gond, ha délig alszol, de valóban, ha dolgozni fogsz, saját lakásod lesz, magadra kell főznöd, takarítanod, vásárolnod, stb, esetleg majd még családod is lesz, akkor bizony fel kell majd kelned, hétvégén is, nemhogy 9 órakor, de inkább 6-7 körül.

És nyilván már most is örülnének, ha időben felkelnél és csinálnál valami hasznosat, nem pedig átalszod a fél napot, éjjel meg ülsz a gép előtt.

2018. febr. 10. 12:57
 19/52 anonim ***** válasza:
9%
Naná hogy lepontoztak, csak mert nem azt írtam hogy a szemét dög szülők... mit képzelnek hogy nem délben keltenek hogy egyél, utána meg vissza kellne hogy küldjenek aludni, hiszen nem fogsz tudni egész éjjel a gép előtt vakarózni... Hogy képzelik hogy csinálni is fogsz valamit otthon? Az az ő dolguk munka mellett hogy kiszolgálják a lusta dög kölykeiket...
2018. febr. 10. 13:03
 20/52 anonim ***** válasza:
100%
Kelj fel sokkal előbb mint ők , és kezdj el porszívózni, hogy lássák hasznos tagja vagy a családnak. Egy ideig tolerálni fogják a tisztaságmániádat, utána meg hagynak aludni.
2018. febr. 10. 13:05
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!