Miért nem hagynak a szüleim reggel "sokáig" aludni?
Ez ilyen tipikus "mert csak" dolog. Én világ életemben utáltam ha felkeltenek hétvégén, meg beszólnak, hogy "na mi van előjöttél?" Főleg hogy utána a szüleim is rendszeresen csináltak "délutáni" pihenőt, 1-2 óra alvást.
Mintha számítana amúgy, hogy az ember hogy tölti a szabadidejét.
Sose keltettem fel a fiam a lányom se szoktam de azért nem mászkálok lábujjhegyen.
Egész héten korán kel miért ne aludhatna? Én se szoktam hétvégén korán kelni.Vagyis most igen mert kisbabám van.Mivel ők is későn keltek ráértem az ebéddel is.
Baromság felverni a gyereket.Begyepesedett gondolkodás.És való igaz ha majd dolgozni fog kelnie kell...de addig hagy pihenjen már.
Engem is mindig hagyott anya aludni.
40N egy 19 fiú 12 lány és egy 8hós fiú anyukája.
Gondolom megpróbálnak úgy nevelni, hogy ahhoz legyél szokva, hogy időben felkelsz és meg tudod csinálni a dolgaidat.
Nyilván amíg el vagy tartva, addig nem gond, ha délig alszol, de valóban, ha dolgozni fogsz, saját lakásod lesz, magadra kell főznöd, takarítanod, vásárolnod, stb, esetleg majd még családod is lesz, akkor bizony fel kell majd kelned, hétvégén is, nemhogy 9 órakor, de inkább 6-7 körül.
És nyilván már most is örülnének, ha időben felkelnél és csinálnál valami hasznosat, nem pedig átalszod a fél napot, éjjel meg ülsz a gép előtt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!