Lehetséges csak egy ajtót kicserélni a házban? Mit csináljak, ha nem hagynak aludni?
5 előtt felkellnek, egy az az üveges ajtón bevilágít, erre még szemfedőt tudok venni. Utána mindent megbeszélnek tök hangosan, ordibálnak. Megy a rádió, szeletelőgép (nagyon hangos). Kibírhatatlan. A füllhallgatómat szoktam bedugni kicsit segít, de nagyon. Fülldugó semmit nem ér, meg nemis használhatok, mert lyukas a dobhártyám.
Arra gondoltam, hogy veszek egy hangszigetelt ajtót, mert ez borzalmas. De anya azt mondta, hogy egy ajtót nem cserélnek a házban. Annyitsem ér az ajtó, mintha nyitva lenne.
Más mit csinál ilyen helyzetben?
Elöször is azt nem várhatod el, hogy senki ne mozogjon, amíg neked nem tetszik!
Másodszor egy ajtót is lehet cserélni, de az ajtó ára meg a szerelés azért nem pár fillér, és adott esetben nem ér sokat, ha a falakon is átjönnek a hangok - ahogy a legtöbb esetben.
Harmadszor erre cska az a megoldás, ha keresel saját lakáslehetöséget - de máshol sem biztos, hogy jobb lesz a helyzet.
Én leegyszerűsíteném!
Üveges ajtó elé sötétítő függönyt tennék egy karnisra, amit este behúzok és megkérném a családtagjaimat, hogy hajnalban csendesebben legyenek.
Szeletelni este is lehet a reggelihez, a rádiónak meg nem kell szólnia.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!