A szüleim agyon féltenek, nem hagynak élni! Mit tegyek?
13 éves lány vagyok. Anya sokszor már 9-kor ágyba küld és én mondom neki hogy nem vagyok álmos és kiabál ezért, jó lefekszek akkor de kb hajnali 1-ig nem tudok aludni mert nemvagyok álmos.
Már lassan 2 éve egy plussz lyukat szeretnék a fülembe de anya nem engedi (apa megengedné csak fél anyától) és idén mindenkinek szinte megengedte az anyja csak nekem nem.
Szeretem a feketét és anya állandóan veszekszik velem hogy miért kell azaz ennyi fekete. Szerinte nem nőies de én nem az a szoknyás lány vagyok és ő ezt nem hajladó elfogadni.
Ha ott alszok valakinél anya egésznap csak hívogat hogy jól vagyok-e és már emiatt a barátnőmmel sem tudok beszélgetni. Apa pedig állandóan azt kérdezi hogy ettem e(jó ez nem baj csak szimplán zavar).
Anya már 12 évesen kipróbálta a cigit és én is egyszer nem rég kipróbáltam de nagyon rossz volt. Én hülye el is mondtam anyámnak de ő csak kiabált, részben jogosan.
Anya azt mondja hogy vármit elmondhatok neki pedig nem. HA fiú van a dologban akkor azt világga kürtöli és ha szakítottam az illetővel és próbálok túl lépni rajta akkor is állandóan: na mivan xy-nal? Még nem írt?.
Ha pedig más témáról van szó oda se figyel rám mert gépezik. Aztán ordít hogy én miért titkolózok.
Ha lemegyek a barátnőimmel nyáron akkor 9-ig is letlehetnek én meg 7-ig vagy jobbesetbe 8-ig. És mindig én megyek haza először.
Anya sokat veszekszik apával és ha apának is van igaza mindenki szerint akkor is anya a "nyertes". Ezért inkább jobb volna ha elválnának és apához kerülnék mert ő megért. Csak nem tudom hogy hogy érjem el hogy elváljanak. Még régebben tesóm is anya miatt költözött el itthonról.
Tesód nagykorú, így elköltözhetett, vagy akár sulis korában kollégiumba.
Apukád valószínűleg papucsférj lett, pont, mint apósom, de nem akar elválni, van egy rendszer amibe beleszokott, és neki jó ez így, lehet, hogy aztán nem lenne hova mennie, albérlet +kiadás, stb.
Ha ennyire nem bírod, iratkozz be kollégiumba.
Tudom nem leszek népszerű. Apaként írok. Nekem is 13 éves lányom van és Budapesten élünk.
21:30-kor kell lefeküdnie aludni a kislányomnak.
Egyedül csak a közelbe engedjük el és hétre haza kell érnie (télen a sötétedés miatt még korábban). Ha barátnőzni van kedve akkor hozzuk visszük, mert a kerület másik végében laknak. Amikor nálunk csajbuli akkor a többieket is hozzák viszik a szülők.
Egy fülbevalót hord. Szerintem egy ekkora gyereknek semmi szüksége több lyukra a fülében. Most a nyáron a feleségem megengedte, hogy kifesse a körmét, de az iskoláig le fogja szedni.
Én nem tartom olyan tragédiának az életed. Mi szülők féltjük az egyszem gyerekünket. Ez a dolgunk.
Javaslom próbálj meg otthon segíteni a háztartásban és a szüleid jobban megbíznak majd benned. Apró lépésekkel próbálj meg közeledni a céljaid felé.
Jó nyilván Te vagy a péntek reggeli hergelő, de most öngólt rúgtál. Mindenki tudja, hogy azt vartad, higy az anyukát szidjuk 10 oldalon, es 100 válaszban, de itt még az anyuka a normális.... ellenben veled...
Inkább készülj a sulira, es akkor lehez egy kis értelmet is összeszedsz.
- nekem is 9 fél 10-kor ágyban kellett lennem (olvastam, zenét hallgattam, filmeztem)
- plusz lyuk, minek? Mert "menőcske"?
- fekete, apának nem volt vele baja, de azért mondta, hogy egészítsem ki kékkel, zölddel, bordóval
- szakítani 13 évesen? Hát elég nagy ribi vagy :)
Egyébként anyudnak igaza van, 13 éves kislányként semmi keresnivalód este az utcán, fiúknál meg pláne nem.
Ha van külön szobád, akkor a lefekvés nem érdekes, lefekszel azt telefonozol amig tetszik.
A többi meg, hát mondd meg hogy ciki neked hogy te lépsz le legelőbb
a telefont tanácsos "lemeriteni"
ha meg valamit apád megenged, csináld meg aztán mondd meg hogy megengedte
az öltözékedbe meg vigyél be feketét, de ne mindet
Te, buta kölök..örülj, hogy törődnek veled és van ki számodra.
Azt hiszed ez mindig így lesz? Olyan naiv vagy még, mint a srác a szökőkútnál Zsanettet várva...
Sportolj, segíts otthon...fáraszd le magadat...legyél már értelmes gyerek 13 évesen...
Fater meg vegye fel a cipőjét és anyucit "rugdossa" ki a gép elől meg kicsit helyre agyilag...miféle család vagytok ti így?
Ráérsz később feketét, hordani, ha gyászolod őket a temetésen...ne állj már be a trendi idióták sorába divatból...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!