Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit tegyek? Miért nem hagynak?...

Dorcii405 kérdése:

Mit tegyek? Miért nem hagynak? Ennyire szar lennék?

Figyelt kérdés

12 éves vagyok 4 tesómmal élek(van még egy de elköltözött).

Csak anyummal élünk.Anyum 5x vált, közben jöttek csemetéi.Az egyik nővérem elköltözött de nyáron jött vissza.Nélküle elvoltunk nem voltak nagyobb bajok.Amióta vissza jött minden teljesen más.Majdnem én vagyok a legkisebb így ugye semmit nem engednek.Anyummal tökre megvoltunk de most már minden teljesen más.Mindig veszekedünk, mindenki mindnekit okol.Szinte már nem is vagyunk család.Anyum a feszültségét rajtam vezeti le(nyugi nem bánt) .Mindig mindenért engem okol akár volt hozzá közöm akár nem.Ha már megtetszik egy hajviselet nem hordhatom, nem vehetem azt fel amit szeretnék. Engem is teljesen kifordítanak, mindig ordítok, ideges vagyok.Már tényleg nem lehet semmi a magán tulajdonom. Ha tehetik végig nézik a telefonomon az üzeneteimet, képeimet, illetve kikérdeznek.Ha valami bajom van biztos egy srác az oka.Ha anyumat miattam behívják a suliba rögtön biztos verekedtem.Utána teljesen másról van szór de legalább egy bocsánatot nem köpne ki.Pszichológushoz kell járnom, mindig veszekedés van...stb.Már lassan elszöknék hogy ne keljen velük lennem.Ha valamit szeretnék rögtön "miért sírsz mindig mindenért?" bezzeg ha az öcsém új aksit akar a telójába rögtön megkapja.Hiába akarok anyuval beszélni jön tesóm és csak ma veszekedés és az jön hogy én vagyok a hálátlan hülye idióta.Lassan azt se akarják hogy egyek.Nagyon szarul érzem így magam...

2017. jan. 29. 13:47
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Talán az osztályfõnöknek el kellene mesélned a helyzetedet.
2017. jan. 29. 13:59
 2/3 A kérdező kommentje:
Ő se csinál semmit.Olykor nehezíti a helyzetet vagy rá tesz egy lapáttal a dologra
2017. jan. 29. 14:19
 3/3 anonim ***** válasza:
39%
Veled nincs baj. Anyád értékrendje viszont erőssen megkérdőjelezhető. 5 válásból 6 gyerek. És még ki tudja házasság előtt hány farok.
2017. jan. 29. 16:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!