Miért nem hagynak pihenni?
Figyelt kérdés
A szüleim legszívesebben kora reggel keltenének, pedig én inkább kettőig szoktam aludni, addig képtelen vagyok felkelni. Hogy érthetném meg velük, hogy nem fogok felkelni korábban???
18f
2016. dec. 29. 21:39
1/46 anonim válasza:
Kettőig? :O
És akkor mikor fekszel le?
Hajnalban?
Én is szeretek aludni,de azért délután kettő kicsit erős.
2/46 anonim válasza:
Költözz el otthonról, ha ez zavar téged!
3/46 anonim válasza:
Bemennek hozzád hogy felkeltsenek vagy zajonganak és te arra kelsz?Ha az előbbi akkor zárd az ajtódat vagy beszéld meg velük normális hangnemben. Ha az utóbbi akkor ne legyél kiakadva mert attól még hogy te alszol nekik ugyanúgy takarítaniuk/főzniük stb kell meg azért nem várhatod el hogy kuss legyen ameddig föl nem kelsz.
4/46 anonim válasza:
Lusta diszno vagy
Kettoig aludni menj dolgozni es fekudj le idoben.
5/46 anonim válasza:
Pedig igazán felkelhetnél, nem a szüleid, hanem magad miatt. Akkor sem egészséges / normális, hogy délutánig alszol, ha hajnalig fenn vagy.
7/46 anonim válasza:
Költözz külön, és senki nem fog nyaggatni.
10/46 anonim válasza:
Dolgozol? Iskolába jársz? Vagy csak otthon mereszted a heréidet egész nap és elvárod, hogy minden meglegyen?
Ezen információk hiányában nehéz bármit is mondani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!