Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Miért nem hagynak pihenni?

Miért nem hagynak pihenni?

Figyelt kérdés

A szüleim legszívesebben kora reggel keltenének, pedig én inkább kettőig szoktam aludni, addig képtelen vagyok felkelni. Hogy érthetném meg velük, hogy nem fogok felkelni korábban???

18f

2016. dec. 29. 21:39
1 2 3 4 5
 21/46 A kérdező kommentje:
Nemsokára megyek aludni. Most szünet van, játszom, filmet nézek vagy beszélgetek. És ez nem tetszik nekik. Apám teljesen ki tud átadni!
2016. dec. 30. 02:33
 22/46 A kérdező kommentje:
Akadni
2016. dec. 30. 02:34
 23/46 A kérdező kommentje:
Legtöbbször inkább nem is eszek, vagy a szobámba viszem a kaját, mert mindig beszólnak, mikor ébredés után lemegyek.
2016. dec. 30. 02:36
 24/46 anonim ***** válasza:
68%
Neheztelnek rád, amiért lusta vagy, és erre minden okuk megvan. Ha felajánlanád a segítséged, pl. elmosogatsz naponta egyszer vagy elmész bevásárolni helyettük, esetleg tanulsz egy félórát, akkor lefogadom, nem csesztetnének.
2016. dec. 30. 02:45
 25/46 anonim ***** válasza:
77%
Ez vagy kamu kérdés hangulatkeltésre - mert szerintem kevés ember ilyen gyökér és ostoba, hogy ilyen kérdést feltegyen áldozatszerepben tetszelegve...vagy tényleg ekkora büdös élősködő a kérdező, de akkor van egy jó hírem a számára: a szülők sem élnek örökké, és bizony előbb-utóbb hajléktalan leszel.
2016. dec. 30. 03:56
 26/46 anonim ***** válasza:
79%
Szünet van de ez nem azt jelenti hogy hajnalba feküdj le és délután kelj fel ,talán segithetnél is és tanulhatnál is .
2016. dec. 30. 06:13
 27/46 anonim ***** válasza:
89%

Tehát hajnali 3 körül fekszel és így 11 órát alszol minden nap. Tényleg soknak tűnik, még kamasz mértékkel is. Kb 9 órának azért elégnek kéne lennie. Szerintem nem csak a megszokott életmódra akarnak rávenni, hanem az is zavarja őket, hogy így sose találkoztok. Nem tudtok értelmes programot csinálni, amíg otthon laksz, addig ki kéne találnod valamit, amit együtt csináltok, minden nap. A szüleid számára lehet, hogy valami közös házimunka, kerti tevékenység adná a megnyugtató család vagyunk érzést. De kitalálhatsz valami szórakoztatóbbat is, te ismered őket.(közös kutyasétáltatás, autószerelés, főzés stb)

A bioritmusod egy dolog, de ezt kicsit meg kell változtatnod, mert a felnőtt életben nagyon sok mindent csak nappal lehet elintézni. Aki későn szeret ébredni, azok irodai munkakörben max 10-re beérnek dolgozni és akkor este 8-ig ott vannak, vagy más munkát vállalnak pl éjszakás ápoló, bárpultos, ilyesmi, de 11 óra alvás mellett ezek sem fognak menni. Mi a terved?

2016. dec. 30. 07:45
 28/46 anonim ***** válasza:
83%
Én is voltam iskolás, én is játszottam hajnali 1-2ig. De nem minden nap. És akkor is csak max 10ig aludtam. Azért gondolkodj már egy kicsit el magadon. Anyád, apád főz, mos, takarít rád, te meg a tökeidet lógatod "mert neked szüneted van, megteheted". Egy 18 évesnek már érettebnek kellene lennie ennél. Mert ez nagyon gyerekes.
2016. dec. 30. 07:47
 29/46 anonim ***** válasza:
100%
Hagyjàtok..mèg alszik, 2kor èbred. Mèg biztos nem fog vàlaszolni. 🤔
2016. dec. 30. 09:26
 30/46 anonim ***** válasza:
66%

Nem normális ez így amit csinálsz, vagyis a semmittevés.

Tegnap este vendégeink voltak, a 7 éves lányom este 1/2 11-kor került ágyba, pedig legkésőbb 1/2 9-kor fekvés van.Hétvégén is!Mégis felkelt most reggel 9-kor.

Nos, te nem 7 éves vagy, hanem 18.

Ez elgondolkodtató, nem érzed úgy?

2016. dec. 30. 09:33
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!