Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Nem hagynak aludni a szüleim....

Nem hagynak aludni a szüleim. Hullafáradt vagyok. Miért?

Figyelt kérdés
Lefekszenek este 7-kor, ezért hajnali 5-kor áll a bál. Hangosan beszélgetnek, tv-t néznek, rádióznak. 5 órakat alszom egy nap. Iskola időben amúgy is korán kelek, legalább ilyenkor ne kelljen. Nem értik meg, kiakadnak, hogy haszontalan vagyok, mibe fáradok el.
2016. máj. 29. 06:00
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
57%

Sajnos a szüleid érzéketlenek és buták,nem sokat tehetsz.

Vegyél a gyógyszertárban viaszos füldugót,kb 300 ft.

2016. máj. 29. 06:19
 2/22 anonim ***** válasza:
45%
Vegyél füldugót, ennyi. te is alkalmazkodhatsz a helyzethez.
2016. máj. 29. 06:23
 3/22 anonim ***** válasza:
43%
Feküdj le te is este 7-kor és probléma megoldva!
2016. máj. 29. 07:01
 4/22 A kérdező kommentje:
5-kor érek haza az iskolából és utána tanulok. Van, hogy későig fent szoktam maradni tanulni. Ha nem lenne dolgom, akkor se tudnék olyan korán elaludni. Ma is 5-kor volt az "ébresztő", nagyon kómás vagyok. De ilyen zajban visszaaludni sem tudok. Amúgy néztem neten és jóval drágábbnak írják a füldugót.
2016. máj. 29. 07:11
 5/22 anonim ***** válasza:
94%

Nem nagyon tudsz mit tenni, ha nekik ez az életritmusuk, és nem alkalmazkodnak.

A füldugó tényleg jó megoldás.

Nem drágább 300 Ft-nál, de gyógyszertárit keress:

[link]

Ez meg csak 65 Ft [link]

2016. máj. 29. 07:17
 6/22 anonim ***** válasza:
70%

Feküdj le velük hétkor és még akár hamarab is kelhetsz-mikor gumis voltam, régen hajnalban tanultam az aznapi dolgozatra, kipihentebb voltam, pl. Hajnal háromkori keléskor csak tudni kell, mennyi idő szükséges neked az adott leckéhez. És mivel nem áll előtted az éjszaka még el sem ábrándozol közben, hanem a tanulásra koncentrálsz.

A többi osztálytársam is rendszeresen kelt hajnalban. Részemről nem tudok füldugóval aludni, de akár a fenti is egy megoldás lehet.

Mert gondolom megbeszélni próbáltaf velük a helyzetet...

2016. máj. 29. 08:27
 7/22 anonim ***** válasza:
77%
Elnézést a félregépelésért-nyilván, mikor gimis voltam, akkor keltem hajnalban...
2016. máj. 29. 08:28
 8/22 anonim ***** válasza:
18%
Nyugi. Nemsokára itt a nyári szünet, akkor talán hagynak aludni. Írták már feljebb, vegyél füldugót.
2016. máj. 29. 08:37
 9/22 anonim ***** válasza:
47%

nem értem miért a kérdezőnek kéne alkalmazkodni.

este hétkor lefeküdni és hajnal 5-kor zajongani baromira nem normális. a szüleiddel kéne beszélni hogy gondolkozzanak már el egy kicsit.. este 5-kor érsz haza még utána állsz neki tanulni. te tiszteleben tartod,hogy ők hamar fekszenek, nem zajolsz. ők viszont téged nem tartanak tiszteletben mert hajnalban nagy zajt csapnak..

hátha elgondolkoznak ezen.

amúgy a füldugó tényleg jó.gyárban dolgozva használtam és remekül szűri a zajokat. de mondom, beszélj velük

2016. máj. 29. 08:46
 10/22 anonim ***** válasza:
82%

"amúgy a füldugó tényleg jó.gyárban dolgozva használtam és remekül szűri a zajokat"

Igen csak oda kell figyelni, milyent vesz az ember, mert én találkoztam olyan munkavédelmi füldugóval, ami a beszéd frekvenciáját sokkal kevésbé csillapította, hogy ne akadályozza a dolgozók kommunikációját. Az a TV ellen nem az igazi.

2016. máj. 29. 08:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!