Nem hagynak aludni a szüleim. Hullafáradt vagyok. Miért?
Sajnos a szüleid érzéketlenek és buták,nem sokat tehetsz.
Vegyél a gyógyszertárban viaszos füldugót,kb 300 ft.
Feküdj le velük hétkor és még akár hamarab is kelhetsz-mikor gumis voltam, régen hajnalban tanultam az aznapi dolgozatra, kipihentebb voltam, pl. Hajnal háromkori keléskor csak tudni kell, mennyi idő szükséges neked az adott leckéhez. És mivel nem áll előtted az éjszaka még el sem ábrándozol közben, hanem a tanulásra koncentrálsz.
A többi osztálytársam is rendszeresen kelt hajnalban. Részemről nem tudok füldugóval aludni, de akár a fenti is egy megoldás lehet.
Mert gondolom megbeszélni próbáltaf velük a helyzetet...
nem értem miért a kérdezőnek kéne alkalmazkodni.
este hétkor lefeküdni és hajnal 5-kor zajongani baromira nem normális. a szüleiddel kéne beszélni hogy gondolkozzanak már el egy kicsit.. este 5-kor érsz haza még utána állsz neki tanulni. te tiszteleben tartod,hogy ők hamar fekszenek, nem zajolsz. ők viszont téged nem tartanak tiszteletben mert hajnalban nagy zajt csapnak..
hátha elgondolkoznak ezen.
amúgy a füldugó tényleg jó.gyárban dolgozva használtam és remekül szűri a zajokat. de mondom, beszélj velük
"amúgy a füldugó tényleg jó.gyárban dolgozva használtam és remekül szűri a zajokat"
Igen csak oda kell figyelni, milyent vesz az ember, mert én találkoztam olyan munkavédelmi füldugóval, ami a beszéd frekvenciáját sokkal kevésbé csillapította, hogy ne akadályozza a dolgozók kommunikációját. Az a TV ellen nem az igazi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!