Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Miért kezelnek így a szüleim?

Miért kezelnek így a szüleim?

Figyelt kérdés
Tesómmal teljesen máshogy viselkednek mint velem,pedig röpke három év van köztünk csak.Őt minden,hova elviszik csak kérnie kell,engem meg nem visznek el még akkor se ha hónapokkal szólok,hogy szeretnék elmenni a programra még akkor se visznek el amikor megígérik.Ha vitázunk a nővéremmel,akkor mindig neki adnak igazat vagy egyetértenek benne,hogy tényleg rosszul nézek ki tudom,hogy nincsen jó alakom.Ha a kisállatom beteg akkor nem viszik el orvoshoz bezzeg ha az uncsitesóm állata beteg,akkor azt elvitték de ha a lányuknak azt már nem.(nem engedik,hogy egyedül elvigyem).Mindentől védenek mint egy csecsemőt.Próbálok megfelelni nekik,de úgy érzem,hogy sose leszek olyan mint amit szeretnének,hogy legyek.Úgy viselkednek,mintha a szemükbe nem lennék értékes ember semmit se tudnék egy magam megcsinálni,mindig segítség kell nekem szerintük mert egy magam,csak katasztrófát csinálok.

2016. máj. 26. 22:49
 1/1 anonim ***** válasza:

Ő a fiatalabb?

Állj ki magadért, de ne szavakkal, tettekkel. :S

2016. máj. 26. 23:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!