Miért kezelnek engem a szüleim úgy, mint egy óvódást? Miért nem csinálhatom meg azt amit a koromnbeliek?

De, olyan kicsi vagy.
Nem, nem vagy érett gondolkodású. Ha érett lennél, elfogadnád, hogy amit a szüleid csinálnak, az normális egy 13 éves gyereknek.

Nezd, ha a normalis valt kulonce, az mar tenyleg nem a te hibad...
Tudod, egyel tehenszrt, egymillio legy nem tevedhet.

Nézd, kérdező, lehet, hogy te érettnek gondolod magad és a külsőd. Bizonyára érett egy 13 éves kislány szintjéhez. Én 13 évesen még Barbie babával játszottam az osztálytársaimmal, mindannyian szüzek voltunk, és még egyetlen kapcsolatunk sem volt. Nekem 19 évesen lett az első barátom, akkor veszítettem is el. Egészségesebb gyerekkorom és tinikorom volt, mint a legtöbb mostani tininek.
13 évesen, hetedik osztályos általános iskolásként este kilenckor már ágyban kellett lennem, és fél tízkor lámpa leoltás, addig olvasgattam. Hétvégén, ha elmentem valahova, délután négykor már otthon kellett lenni. A kis összejöveteleink gyerekzsúrok voltak, sütivel és társasjátékokkal.
Boldog és elégedett voltam a gyerekkorommal, sosem nyafogtam, hogy miért kell négyre hazaérnem, örültem, hogy déltől négyig gyerekzsúron voltam, és nem követelőztem.
13 évesen egyszer sem aludtam másoknál, legelőször 16 évesen aludt nálam egy kis osztálytársam.
Kedves kérdező, a világ nagyon felborult, az erkölcsök és értékek haldokolnak.
Kis magánéleted mindenképp lehet, írd le a naplódba. Hogy nem vagy már olyan kicsi? Kihez képest? Egy 8 éveshez nem. De ne akarj felnőttként, vagy nagykamaszként viselkedni. Legyél egyelőre egy 13 éves kislány. Idővel eljön a többi is.
Boldog gyerekkort kívánok, már ami még hátravan.

"De az ilyen idős barátaim már ezeket a dolgokat megcsinálhassák.... és sokkal több mindent megengednek nekik,mint nekem és olyan különcnek érzem magam :/"
Gondolod, hogy az ő szüleik helyesen nevelik őket? Nem, sajnos nem. A te életkorodnak nem része a késő éjszakai kimaradás, pasizás, bandázás.

"elég érett a gondolkodásom is"
100-ból 100 tini ezt mondja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!