Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Miért kezelnek engem a szüleim...

Izéke0101 kérdése:

Miért kezelnek engem a szüleim úgy, mint egy óvódást? Miért nem csinálhatom meg azt amit a koromnbeliek?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Én egy 13 éves lány vagyok tudom, hogy fiatal vagyok és minden féle elő ítélet forog a fejetekbe, de szerintem ehhez nem vagyok valami fiatal és egyébként elég érett a gondolkodásom is és és a külsőm is. Na és az én szüleim már rég óta szétmentek és bár anyával lakom az apukámmal is ugyan úgy tartom a kapcsolatot és sok mindenben dönt ős is és nagyon sok mindent nem engednek meg.Anyu még úgy enged néhány dolgot,de apa mostanában befolyásolja és már ő se nagyon enged meg sok dolgot. Már több barátnőmnek is megengedik, hogy legyen kapcsolata és elég hosszú kapcsolata van most barátnőmnek,nekem eddig egy barátom volt arról se tudtak (bár nem tartott sokáig)sőt még fiú haverom se nagyon lehet, ha van is akkor se mehetek le vele sétálni se se sehova még egy órára se ... és hétköznap le se mehetek 1-2 órára se hétvégén is csak 8ig. Más korombeli lent lehet 9ig vagy 10ig és mindig én vagyok aki legelőször haza megy mindenhonnan még ott se aludhatok csak nagyon ritkán barátnőmnél,de az tényleg nagyon ritka. Na szóval mit kezdjek apával,hogy végre megértse nem vagyok már olyan kicsi? és meg kell érteni,hogy egy ki magánéletem nekem is lehet?
2014. szept. 13. 22:54
1 2 3
 21/21 A kérdező kommentje:
Na igen engem még ilyen helyekre se engednek tovább lenni ha kicsit is kések akkor rögtön hívogatnak és jönnek értem van amikor 20 perccel előbb... hát majd megpróbálok velük beszélni már amennyire lehet velük ilyenekről köszi :)
2014. szept. 14. 09:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!