Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Nem hagynak aludni a szüleim....

Nem hagynak aludni a szüleim. Hullafáradt vagyok. Miért?

Figyelt kérdés
Lefekszenek este 7-kor, ezért hajnali 5-kor áll a bál. Hangosan beszélgetnek, tv-t néznek, rádióznak. 5 órakat alszom egy nap. Iskola időben amúgy is korán kelek, legalább ilyenkor ne kelljen. Nem értik meg, kiakadnak, hogy haszontalan vagyok, mibe fáradok el.
2016. máj. 29. 06:00
1 2 3
 11/22 mantis religiosa ***** válasza:
85%
Két legyet, egy csapásra! Amikor lefekszenek, félóra elteltével kezdj el pl. mosogatni, amilyen zajosan csak tudsz. Így majd ők is átérzik a dolgot, és nem tartanak haszontalannak. 2-3 ilyen " kezelés ", és meg lesz a hatás. :-)
2016. máj. 29. 09:02
 12/22 anonim ***** válasza:
49%
Tényleg nagyon érzéketlenek a szüleid. Elhiszem, hogy nagyon fáradt vagy, én is mjnden nap 4-5kor kelek, péntek estére hulla vagyok.
2016. máj. 29. 09:05
 13/22 anonim ***** válasza:
19%
Feküdj le te is korábban és kelj fel hajnalban. Jobban fogsz tanulni kora reggel, mint késő este.
2016. máj. 29. 09:50
 14/22 anonim ***** válasza:
79%
Azoknak akik azt mondjak hogy a kerdezo is fekudjon le koran: nem igy megy ez, a fiatalok nagy reszenek teljesen mas a bioritmusa, nem azert ejszakaznak mert igy tartja kedvuk hanem mert ilyen a gyari beallitottsag.. majd oha oregebbek lesznek koran kelnek, de addifnis... probalj meg beszelni veluk, ha nem hallgatnak rad akkor meg zanjongj te is amikor alszanak, csak hogy aterezzek a helyzetet... amugy en is fuldugoval alszom mert nekun meg a felso szomszed musorozik hajnali haromig, nem kenyelmea dehat ez van. En 100ftert vettem fuldugot. Gyogyszertarba menj be kerj fuldugot eloszor valami dragat akarnak majd radsotni kerdezd meg hogy meg mik vannak, mi a legolcsobb!
2016. máj. 29. 10:24
 15/22 anonim ***** válasza:
53%
te meg zajongjál este 9-10 fele...bömböltesd a zenét stb....nézz tévét... majd ha őket meg ez zavarja, lehet egyezkedni, hogy reggel 7 előtt ne zajongjanak... és akkor te is csendben maradsz este...
2016. máj. 29. 12:16
 16/22 anonim ***** válasza:
20%
nem kel hajnalig gépezni nem leszel fáradt
2016. máj. 29. 22:25
 17/22 A kérdező kommentje:
Nem hatja meg őket, ha 5-kor felkeltem, hogy hagyjanak aludni, vasárnap. A füldugó az ő hangerejükhöz kevés, de mindenképpen jó. De tanulni képtelenség itthon, ha hajnalban már nem tudok aludni, este meg, mikor csend van, már hulla vagyok. Ha anya hazaér a munkából utána egy perc csend nincs a lakásban és délután nem lehet tanulni. Nem lehet érvekkel meggyőzni őket, sajnos a szobába is behallatszik minden. Lerontottam nagyon, egyszerűen nincsenek körülményeim tanulni.
2016. jún. 6. 21:24
 18/22 A kérdező kommentje:
Meg kell tanulnom jól puskázni, mert én ordibálás mellett nem tudok. Persze, ha rossz jegyet kapok, hiába mondom, hogy nem lehet itthon tanulni. Azt mondják, menjek a híd alá.
2016. jún. 6. 21:26
 19/22 mantis religiosa ***** válasza:
59%
Jobb híján beszélj az osztályfőnököddel és/vagy költözz a nagyszüleidhez. A polgármesteri hivatal gyámügyi osztályán adnak felvilágositást, hogy megy ez. Ne hagyd, hogy a jövődet is tönkretegyék azzal, hogy esetleg nem tanulhatsz tovább emiatt!
2016. jún. 6. 22:39
 20/22 anonim ***** válasza:
37%
Szuleidnek mi a legmagasabb vegzettsege?
2016. jún. 15. 06:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!