Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Nem hagynak aludni a szüleim....

Nem hagynak aludni a szüleim. Hullafáradt vagyok. Miért?

Figyelt kérdés
Lefekszenek este 7-kor, ezért hajnali 5-kor áll a bál. Hangosan beszélgetnek, tv-t néznek, rádióznak. 5 órakat alszom egy nap. Iskola időben amúgy is korán kelek, legalább ilyenkor ne kelljen. Nem értik meg, kiakadnak, hogy haszontalan vagyok, mibe fáradok el.
2016. máj. 29. 06:00
1 2 3
 21/22 Helloszia2017 válasza:
Egyszeru:Beszelj veluk!:)
2017. aug. 28. 10:55
 22/22 anonim ***** válasza:
"nem értem miért a kérdezőnek kéne alkalmazkodni. " Talán mert két embernek ez az életritmusa náluk. Tehát van három ember. Úgy gondolod hogy a szülőknek (vagyis két embernek) kellene a gyerek (egy ember) igényeihez alkalmazkodni? Miért ne úgy legyen ahogy a "többségnek" felel meg?
2017. aug. 28. 12:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!