A szüleim mindenbe belekötnek és nem hagynak békén? 15/L
1# Szerintem titokban csinálja.
Kérdező: egyáltalán mi az, ami érdekel? Mi akarsz lenni?
Én megértelek. Nekem sokszor jönnek ezzel, de én leültem velük, és elbeszélgettem velük arról hogy magamnak tanulok, nem nekik. Ha rossz jegyet kapok nélkülük is tudom hogy el*sztam nem kell nekik ezt megerősíteni. Azóta normálisan kezelik ezeket a dolgokat.
17/F
Nekem is volt fiatalon egy barátnőm, az anyja mindig piszkálta hogy tanuljon, pedig mást sem csinált. Ha becsúszott egy hármas esetleg, akkor mindjárt nekiugrott hogy megy majd kulimunkásnak a gyárba.
Mi lett az eredménye? Van egy főiskolája, és most harmicsokévesen sem tudja hogy mit csináljon az életben, csak van.
Nem kell állandóan tanulni.
Egy fél órát kell intenzíven tanulni, és hozni kell az ötösöket. Mivel állandóan az ötösöket hoztam, a szüleim nem foglalkoztak azzal, hogy mikor és mennyit tanulok.
Az az igazság nem mindenki ugyanolyan. Szeretem, mikor a jó képességű pár órát tanulok a témazáróra és 5-ös tanulók ekézik azokat, akiknek ugyanez a manőver folyamatos tanulás mellett a hétvégéjét felemészti.
Van, aki elképzelni nem tudja mit lehet oldalakon át verselemzésként irkálni és van, aki azt nem érti, hogy a matekra hogy nem lehet megtanulni x képletet. Megint más, aki mondjuk a magolás császára nem érti, hogy mi olyan nehéz cirka 5 oldalnyi évszámot bemagolni.
Valószínűleg a szüleid rajtad töltik ki a frusztrációjukat, meg félnek attól, hogy "elkallódsz"... legyen két tárgyad, amiből nagyon penge vagy. Meg a nyelvekre feküdj rá és nem lesz semmi baj. Majd mehetsz távoli főiskolára/egyetemre.
Hogy simogassam a kis lelked jár neked, hogy pénteken elővedd a telefonod és nyomkodd. Már csak azért is hogy ne kattanj meg. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!