El lennék kényeztetve?

Figyelt kérdés
18leszek, 4eve (2012ota) van meg a samsung galaxy minim. mar szinte alig hasznalhato. van mikor kikapcsol (ha egyaltalan feltoltom mert szinte nem erzekeli a toltot) ha kikapcsol ujra ki kell kapcsolni mert beszelgetesnel nem hallja a hivott fel a hangot vagy en nem ertem mit mond. regebben mondtam hogy milyen a telefon, nem tudok sms-t fogadni, nem tolti, nem mukodik, meg mivel lemerultseg miatt altalaban nem viszem sehova van hogy nem ernek el (es ilyenkor jon minek nekem mobil). de erre azt mondjak hogy az oveke meg milyen idos milyen jol birja stb...batyam mar kapott 3telefont, a mostani birja a legjobban, 2eves lg vmelyik valtozata. tavaly kaptam egy tabletet de azt is azert mert kotottet vmi biztositast azert kaptak (tab 3 lite). az meg birja de mar gyorsabban merul mint eddig. szeptemberben nezegettem telefonokat mondtam nehanyra milyen jok, jol birjak eddig nincs ra panasz. szinte minden hetvegen felhoztam a temat. elotte is mindig mondtAm kene egy uj telefon (mert ha a tesomnak kellett akkor meg ha nem is rogton par hettel kesobb lett) csak felhagytam vele mert ugy sem kapok. mivel karacsonykor lett 4 eves es sokszor emlitettem hogy kene (meg az lg g4et istenitettem) remenykedtem kapok egy ujat. nem kaptam. most mar ugy vagyok vele nem is kell. nyaron dolgoztam, van nemi penzem de azt nem egy telefon miatt kerestem meg, ha nem masra gyujtok, tehat nem lehet mondani hogy csak otthon ulok es varom a sult galambot. itthon is azert besegitettem, feleves atlagom is 4,71lett(ami holtversenyben 2. az osztaly egyik legokosabbjaval). nektek ennyirol mi a velemenyetek? vigyazok minden ajandekomra, nem lehet mondani hogy nem becsulok meg dolgokat. igen irhatjatok oruljek hogy van egyaltalan mobilom, meg legyen ennyi a problemam es igen elkenyeztetett lettem mert nem kapok meg egy sz.ros telot es itt rivok gyakorin meg ha lassan 18 leszek elkoltozhetek dolgozhatok es megtanulom becsulni a penzt (mint irtam dolgoztam a nyaron es megbecsulom). koszonom elore az ertekes valaszokat!
2017. jan. 26. 15:41
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
75%
Mondjuk ha nem egy közel 100 ezres telót akarnál, hanem megelégednél egy 40-50 ezressel? Azt talán megvennék neked.
2017. jan. 26. 15:49
 2/14 anonim ***** válasza:
92%
Szerintem ha nem akarnak venni telefont, akkor úgyse fognak, hiába könyörögsz. Ha összegyűjtötted a pénzt arra amit venni akartál, akkor jöhet a telefon. Szerintem legalábbis.
2017. jan. 26. 15:49
 3/14 anonim ***** válasza:
17%
Ha azt mondom igazad van, akkorsem veszik meg neked a telefont. A mi véleményünk ezen nem változtat. A bátyád pedig azért kapott, mert ő fiú. Sokak szerint többet ér a fiúgyermek a lánynál, de ezt nem merik még maguknak sem bevallani. Ám a tettek önmagukért beszélnek.
2017. jan. 26. 16:01
 4/14 anonim ***** válasza:
42%

Nem vagy elkényeztetve.

Egyéb kérdés?

2017. jan. 26. 16:12
 5/14 anonim ***** válasza:
62%

Szia!

És ha te vennél magadnak egy mobilt?

Én is mindig magamnak vettem, még 18 évesen is.

Egy 30-40 ezres telóra simán össze lehetne rá gyűjteni a pénzt!! :)

2017. jan. 26. 16:14
 6/14 anonim ***** válasza:
39%
Azért a szülő se semmi, hogy 10 évesen valami tapifont vesz a gyerekének. És mire is kell egy 100 ezres telefon? Facebookot nyomogatni, vagy telefonálni? Az utóbbira vannak tökéletes megoldások néhány 10 ezerért is.
2017. jan. 26. 16:26
 7/14 anonim ***** válasza:
74%

Szerintem jogos a kérésed azon része,hogy "megérdemelnél" már egy újabb telefont.Ezeket az okostelefonokat pont addig tervezik,amíg a garancia tart.Utána már minden bajuk van, célszerű olyankor már újat venni,ami szintén bírja 2 évig.

Viszont drága telefont nem lehet elvárni,főleg ha nem álltok jól. Már 30-40 ezerért vannak jók, én megelégednék egy olyannal.

De amúgy amíg tanul a gyerek,addig számomra alap,hogy a szülő vesz neki új telefont,ha a régi meghalt. De persze ahogy írtam,hogy értékben nem a csillagos ég a határ.

De akár az is lehet,hogy elmész nyáron dolgozni pár napra/hétre és a szüleid kipótolják amennyi kell a telefonhoz.Így részben te vennéd,részben ők

2017. jan. 26. 16:27
 8/14 anonim ***** válasza:
16%
Vegyél magadnak.18 évesen én nem anyáméktól kértem telefont hanem a saját pénzemen vettem.Amúgy nem vagy elkényeztetett.Csak szánalmas hogy 18 éves felnőtt ember létedre anyádéknak könyörögsz egy majdnem 100000 ezer forintos telefonért.Nem elég neked egy 30-40 ezer forintos telefon?Azon is elmegy a facebook.Ja és le lehet pontozni nyugodtan.
2017. jan. 26. 17:31
 9/14 anonim ***** válasza:
100%

Szedj össze 40ezret és vegyél egy Vernee Thort.

Nem mondom, hogy létszükséglet, de a mai világot drasztikusan leegyszerűsíti, gyakorlatilag egy miniszámítógép van a kezedben.

2017. jan. 26. 18:08
 10/14 anonim ***** válasza:
3%
Én a helyedben beàldoznék egy kis összeget a pénzembõl és vennék kb 10eFt-ért telót. Igaz, nem okosteló és hiperszuper lenne, de smst küldeni, hívni jó. Minden màsra ott a tablet.
2017. jan. 26. 18:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!