El lennék kényeztetve?
Egyke gyerek vagyok. A szüleim rengeteget dolgoznak, anyunak két munkahelye is van, apukám nem is jár haza minden nap, én látom el a háztartást nagyrészt. Cserébe rengeteg mindent megengednek, pl. van egy orrkarikám, 3mm-s fültágítóm, 2 féle szemüvegem és olyan ruhák, amilyeneket szeretnék (nem kivágottrózsaszínhellokitty, inkább pl rockpince.hu-n kapható punkos nadrágok, Darkside pólók...). A szobámat is úgy rendezhettem be, ahogy akartam, egyik falam fekete, másik narancssárga, harmadik rózsaszín, a negyedik fehér és a plafon is, a fekete fal pedig olyan, amire lehet írni krétával, dekorálhatom a saját festményeimmel és addig gyakorolhatok zongorán és gitáron amíg szeretnék és van időm tanulni is.
Szerintetek is nagyon el vagyok kényeztetve?
U.i.: Elektronikában nem vesznek meg minden újdonságot, 3 évre kapok egy telefont, ruhákat is havonta egyszer, könyveket, sminket, hangszerhez cuccokat zsebpénzből veszek.
13 (hamarosan 14(: ) lány
Bár szerintem a fültágesz gusztustalan, szerintem jó arc lehetsz, a ruházkodás alapján.
Nem mondom hogy el vagy kényesztetve, inkább ezzel próbálnak kárpótolni a szüleid, hogy nem foglalkoznak veled.
Ezt ennyiből nem lehet megmondani. De az "egyedül" nevelkedő gyerekek sokkal könnyebben csúsznak félre, mint azok, akikkel rendesen foglalkoznak. Remélem, belőled ennek ellenére normális felnőtt lesz.
A havi egyszeri ruházkodás szerintem gyakori. Sminkre egyáltalán nincs szükséged. Az orrkarika, fültágító... Ezekre inkább nem mondok semmit.
A havi ruhavásárlást úgy értem, hogy 1 új, bolti póló havonta meg egyszínűeket vásárolgatok és festek rájuk. Nadrágokat, kabátokat, pulcsikat szüleimmel vesszük mikor jön a szezonjuk.
Smink az se durva, csak egy leheletnyi tényleg, sulin kívül szoktam csak kicsit erősebben (szemcerka vastagabban felül számít erősnek).
A tágesz marad akkora amekkora, a piercing meg illik a szerintem a stílusomba:)
Ha itthon vannak akkor viszont tényleg tartalmasan töltjük együtt az időt, apukám dobol, vele zenélek egyet, anyuval sütök főzök, együtt meg kirándulni megyünk.
OFF: Zeneileg Skrillex, My Chemical Romance, Fibonacci Project, Sum41, Nickelblack, Fall out Boy, theGrenma és hatalmas Green Day fan vagyok:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!