Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » El lennék kényeztetve?

El lennék kényeztetve?

Figyelt kérdés

Egyke gyerek vagyok. A szüleim rengeteget dolgoznak, anyunak két munkahelye is van, apukám nem is jár haza minden nap, én látom el a háztartást nagyrészt. Cserébe rengeteg mindent megengednek, pl. van egy orrkarikám, 3mm-s fültágítóm, 2 féle szemüvegem és olyan ruhák, amilyeneket szeretnék (nem kivágottrózsaszínhellokitty, inkább pl rockpince.hu-n kapható punkos nadrágok, Darkside pólók...). A szobámat is úgy rendezhettem be, ahogy akartam, egyik falam fekete, másik narancssárga, harmadik rózsaszín, a negyedik fehér és a plafon is, a fekete fal pedig olyan, amire lehet írni krétával, dekorálhatom a saját festményeimmel és addig gyakorolhatok zongorán és gitáron amíg szeretnék és van időm tanulni is.

Szerintetek is nagyon el vagyok kényeztetve?

U.i.: Elektronikában nem vesznek meg minden újdonságot, 3 évre kapok egy telefont, ruhákat is havonta egyszer, könyveket, sminket, hangszerhez cuccokat zsebpénzből veszek.

13 (hamarosan 14(: ) lány

2011. okt. 4. 18:30
1 2 3
 21/22 anonim válasza:
Szerintem nem vagy elkényeztetve. Teljesen jó dolog, hogy a szüleid támogatják a kreativitásod, hobbijaid, segítenek megvalósítani önmagad és lehetővé teszik, hogy jól érezd magad, nem erőltetik rád saját elképzelésüket (szobád falaira gondolok)stb, stb
2011. okt. 10. 18:41
 22/22 anonim ***** válasza:

Az orrkarika nekem kicsit túlzás, bár elképzelhető, hogy hozzád illik. Sminket ne vidd túlzásba meg vásárlás mániád se legyen.... de a zene nagyon pozitív! :) Azt abba ne hagyd, ritka jó dolog, főleg ha igazán örömöd leled benne. Összességében jó fej kis csaj lehetsz, van egy két érdekes dolgod, de ha nem divatból vagy különc, hanem tényleg szeretsz kreatívkodni, meg van ízlésed az ilyesmihez (rajz pl ) akkor tök jó! Szobádat megnézném! :D

Már elég nagy vagy, ügyelj rá te a szüleid helyett is h ne legyél elkényeztetve! :D Jó ha ez felmerül benned. Nekem sincs tesóm, bennem is felmerült. Amúgy merre laksz, hogy arrafelé nem értékeli az ilyen belevaló lányokat? :P

17/f

2011. okt. 10. 23:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!