El lennék kényeztetve?

Figyelt kérdés
18leszek, 4eve (2012ota) van meg a samsung galaxy minim. mar szinte alig hasznalhato. van mikor kikapcsol (ha egyaltalan feltoltom mert szinte nem erzekeli a toltot) ha kikapcsol ujra ki kell kapcsolni mert beszelgetesnel nem hallja a hivott fel a hangot vagy en nem ertem mit mond. regebben mondtam hogy milyen a telefon, nem tudok sms-t fogadni, nem tolti, nem mukodik, meg mivel lemerultseg miatt altalaban nem viszem sehova van hogy nem ernek el (es ilyenkor jon minek nekem mobil). de erre azt mondjak hogy az oveke meg milyen idos milyen jol birja stb...batyam mar kapott 3telefont, a mostani birja a legjobban, 2eves lg vmelyik valtozata. tavaly kaptam egy tabletet de azt is azert mert kotottet vmi biztositast azert kaptak (tab 3 lite). az meg birja de mar gyorsabban merul mint eddig. szeptemberben nezegettem telefonokat mondtam nehanyra milyen jok, jol birjak eddig nincs ra panasz. szinte minden hetvegen felhoztam a temat. elotte is mindig mondtAm kene egy uj telefon (mert ha a tesomnak kellett akkor meg ha nem is rogton par hettel kesobb lett) csak felhagytam vele mert ugy sem kapok. mivel karacsonykor lett 4 eves es sokszor emlitettem hogy kene (meg az lg g4et istenitettem) remenykedtem kapok egy ujat. nem kaptam. most mar ugy vagyok vele nem is kell. nyaron dolgoztam, van nemi penzem de azt nem egy telefon miatt kerestem meg, ha nem masra gyujtok, tehat nem lehet mondani hogy csak otthon ulok es varom a sult galambot. itthon is azert besegitettem, feleves atlagom is 4,71lett(ami holtversenyben 2. az osztaly egyik legokosabbjaval). nektek ennyirol mi a velemenyetek? vigyazok minden ajandekomra, nem lehet mondani hogy nem becsulok meg dolgokat. igen irhatjatok oruljek hogy van egyaltalan mobilom, meg legyen ennyi a problemam es igen elkenyeztetett lettem mert nem kapok meg egy sz.ros telot es itt rivok gyakorin meg ha lassan 18 leszek elkoltozhetek dolgozhatok es megtanulom becsulni a penzt (mint irtam dolgoztam a nyaron es megbecsulom). koszonom elore az ertekes valaszokat!
2017. jan. 26. 15:41
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%

Nekem se vettek anyukámék új telefont, amikor a régi már a halálán volt. Mondjuk akkor nem is voltunk túl jó anyagi helyzetben, szóval megértettem.

Dolgoztam én is nyáron, de utána évközben is hétvégente, és megvettem magamnak részletre. Két évig fizettem havi 2990 Ft-ot a telefonra és 3990 Ft-ot az előfizetésre. Ha egy hónapban kétszer mentem dolgozni, már meglett a pénz rá. Jó, valamikor volt, hogy nem mentem annyit, akkor kivettem a félretettből. Nem volt olyan jó érzés, hogy dolgoztam, megkaptam 10-én a pénzt és utalhattam is el, de később is ez lesz, hogy megkapja az ember a fizetését, aztán megy kifizetni a számlákat. Viszont legalább lett egy jó telefonom, és még így két év után is egész jól működik. :D

20/L

2017. jan. 27. 10:22
 12/14 anonim ***** válasza:

Enni kapsz? Télikabátod van? Van fűtés a lakésotokban?

Talán azért nem kapsz, mert nem az a legfontosabb. Érd be olcsóbbal és vedd meg magadnak!

2017. jan. 28. 16:33
 13/14 anonim ***** válasza:
Aha, szóval te nem veszel a pénzedből, mert nem azért dolgoztál...A szüleid azért dolgoznak, hogy 100 ezres telefont tudjanak neked venni? Szállj magadba!
2017. jan. 28. 16:35
 14/14 anonim ***** válasza:
Nem a szüleidnek tanulsz, hanem magadnak. Attól, hogy jók a jegyeid, még nem kell, hogy a szüleid az extra igényeidre költsék a fizujukat.
2017. jan. 28. 16:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!