Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért zavarja a lányokat,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért zavarja a lányokat, hogy el lettem kényeztetve, hogyha kapcsolatban nem lennék ilyen?

Figyelt kérdés
Eléggé el lettem kényeztetve, a szüleim gazdagok, mindig megvolt mindenem és ez valahogy azt a benyomást kelti a lányokban, hogy én biztos egy kapcsolatban is elvárnám, hogy folyton kényeztessenek, miközben nem csinálok semmit, a hüyle filmek meg média miatt valószínűleg ez a sztereotípia alakult ki. Pedig nekem valójában semmilyen elvárásom nincsen és egyáltalán nem szorulok rá senki pátyolgatására, ha kell megállok egyedül is a magam lábán, lassan befejezem az egyetemet, alkalmi munkákat közben is csinálok, ha meg végzek lesz rendes állásom is, vannak befektetéseim, el tudom látni magam, és nem vagyok se nagyképű, se lenéző, tisztában vagyok vele, h sokaknak azért is meg kell dolgozni, amit én természetesnek veszek , hogy van. Soha nem éreztem magam emiatt többnek másoknál. Sőt régebben pont hogy kevésnek tartottam magam, mert úgy éreztem ,nem érdemlem meg, amim van. Mostanra már tisztában vagyok a hibáimmal és az értékeimmel, nem vagyok tökéletes, de egy lánytól se várom el, hogy az legyen.

2017. jan. 5. 13:30
 1/7 anonim ***** válasza:
30%
Kamukérdés
2017. jan. 5. 13:36
 2/7 A kérdező kommentje:

Akkor minek tenném fel, ha nem lenne igaz? O_o

A körülményeknek köszönhetően nem sok mindent tettem le eddig az asztalra, de ez nem jelenti azt, hogy ne akarnék ezen változtatni. Én csak egy normális, kiegyensúlyozott, egyenlőségre alapozott kapcsolatra vágyom, ugyanúgy mint bárki más, nem tudom, mi olyan hihetetlen ebben.

2017. jan. 5. 13:45
 3/7 anonim ***** válasza:
Ha rögtön leveszik az emberek, hogy milyen gazdag vagy, akkor úgy is viselkedsz.
2017. jan. 5. 13:47
 4/7 anonim ***** válasza:
38%

Miért lenne kamu? Én ugyanilyen vagyok, csak lányban. Elég rosszul esik, hogy majd' minden pasi pénzéhesnek néz, csak azért, mert édesapám jól keres. Mindeközben nekem a pénz csak szükséges rossz, ami kell ahhoz, hogy legyen fedél fölöttem, legyen villany, meg legyen mit enni. Felőlem aztán visszajöhetne a jegyrendszer is, hidegen hagy. Mégis sokan azt hiszik, hogy jó körülmények között nőttem fel = nekem csak milliomos pasi kell.

Kérdező: hol és hogy ismerkedsz? Próbálj rámenni arra, hogy ne látszódjon rajtad elsőre, hogy gazdag vagy. Ismerjen meg a kiszemelted átlagos pasiként, és ha úgy is bejössz neki, akkor már nem lesznek ilyen sztereotípiái. Én is így csináltam. A jelenlegi páromat mackónaciban ismertem meg anno, egy közös havernál, a földön ücsörögve, fel se merülhetett benne, hogy valami "fura" a családom anyagi helyzetével, vagy egyáltalán, hogy gondoljon az anyagi helyzetünkre.

2017. jan. 5. 13:55
 5/7 Bence_ ***** válasza:
0%
Ha normális vagy akkor jól neveltek. Elkényeztetett gyerek képtelen megállni a saját lábán.
2017. jan. 5. 14:20
 6/7 anonim ***** válasza:

nehogymár...tele vagy pénzel aztán ide jársz sírni hogy nem kellesz senkinek..XD

10 férfiből 10 cserélne veled öcsém :D

2017. jan. 5. 14:23
 7/7 A kérdező kommentje:

De én normális kapcsolatra vágyom.

Azok nem érdekelnek, akik a pénzre hajtanak.

2017. jan. 5. 16:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!