Mennyire hagynak magamra a szülésnél? Szülésznő + orvos? Egyiküknek sem fizetek. Inkább egyedül lennék szülés alatt.
Néha ránéznek az emberre. Éjjel (2-3 körül talán) kerültem szülőszobára 5 perces fájásokkal, fogadott orvosom volt de azt mondták ők értesítik (szülőszobán reggel 7-kor végülis kérdezték is, hogy ki az orvosom...) miután bekerültem reggel 7-ig orvost se láttam, szülésznő vagy óránként.. reggel 7 után a nappalos szülésznő elég sokat nézett be bár akkor már erős fájásaim voltak, 3 percesek egy jó ideje. Az orvosom jött 8 után meg 9 körül meg utána negyed órával később kitolásra. Szóval nem igazán zavartak vajúdás közben.
De gondolom ez erősen kórházfüggő is, nem mindegy éppen mennyi a szülés, mármint hogy 3-an tartanak a vajúdás vége körül vagy 10-en, illetve hogy kihez van az embernek szerencséje. Az éjszakások pl nálam nem túlozták el de még a végén se voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!