Szülés alatt mennyire hagynak egyedül vajúdni? Tehát, hogy nincs ott se szülésnő, se orvos, vagy végig ott lesznek jelen az első perctől az utolsóig? Nem fizetek senkinek sem bármilyen kedvesek!
fizetett orvosom volt, a szülésznő nem volt fizetve..a szülésznő 10 percnél tovább nem hagyott egyedül...a dokim is járkált be 20 percenként...
valószínűleg a köztes időkben a többi beteghez járkáltak be (6-an vajjúdtunk egyszerre). Szerintem nem oszt nem szoroz fizetsz e ezen a téren, mert nyilván azt hiszik, hogy majd utána fogsz fizetni, ezért bejárkálnak.
Hát hinni bármit hihetnek......
Tehát bejárkálnak
Nekem fogadott orvosom volt, szülésznőt nem fogadtam!
A szülésznő olyan 15-20 percenként nézett rán/ránk.
Az orvosom hát.. Én 3kor mentem be (hajnal) és a dokit csak fél 1kor láttam elöször mert éppen rendelt a magánrendelőjében.....:/ És 14:05kor meg már megvolt a lányom. De abban a másfél órában sem volt ott velünk minden percben.
Nekem orvosom volt, szülésnőt akkoriban még nem volt szokás fogadni... nagyon fájt a derekam, ezért megengedték, hogy ne feküdjek, a szülésznővel kötögettünk a nővérszobában, az orvos meg a férjemmel valami autóversenyt nézett a vajúdás alatt :)
Nagyon normálisak voltak, semmi rossz emlékem nincs. Már megszültem, amikor egy sokadikat szülő roma nőt hoztak, vele pont olyan kedves volt a szülésznő, nem hagyta magára, a nő el is sírta magát, hogy ez a negyedik szülése, de most először veszik emberszámba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!