Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Szülés alatt mennyire hagynak...

Szülés alatt mennyire hagynak egyedül vajúdni? Tehát, hogy nincs ott se szülésnő, se orvos, vagy végig ott lesznek jelen az első perctől az utolsóig? Nem fizetek senkinek sem bármilyen kedvesek!

Figyelt kérdés
2015. febr. 25. 09:51
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
53%

Fogadott orvosom és szülésznőm volt. A dokit eleve csak bizonyos stádiumban hívták be. 10-20 percenként bekukkantottak, de egyébként egyedül hagytak a férjemmel. (Jogosan, mert azon kívül, hogy részvéttelien néznek, nem sok mindent tudtak volna csinálni.)

Amikor éreztem, hogy kezd durvulni, a férjemet kiküldtem a folyosóra, hogy rikkantsa el magát és kerítse elő az orvost. Fél percen belül bent voltak mindketten és akkor már nem is mentek ki.

2015. febr. 25. 11:44
 12/13 anonim ***** válasza:
75%
Járkálnak ki be. Nem hagynak egyedúl. Valakinek ez nyugtató, valakinek zavaró.
2015. febr. 25. 12:54
 13/13 anonim ***** válasza:
38%

Fogadott doki, az elejétől ott volt, pont ügyeletben volt, mire elindult a buli. Be-bejöttek, a párom viszont végig velem volt. Az első tolót vissza kellett tartanom, mert akkor pont nem volt ott sem orvos, sem senki, na, ott pánikba estem :)

Ez a "nem fizetek senkinek sem"-hozzáállás honnan jön amúgy?

2015. febr. 25. 19:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!