Van itt valaki, akinek egyedül kellett világra hoznia a gyermekét, mert beindult a szülés, és nem volt ideje bemenni a kórházba?
Figyelt kérdés
Olyan helyzetre gondolok, amikor tényleg senki nem volt a közelben. Milyen volt így szülni? Minden rendben volt? Mit kell ilyenkor csinálni?2014. szept. 25. 12:15
1/3 anonim válasza:
Szerintem ez minden terhes nő rémálma! :/
2/3 anonim válasza:
Mit kell csinálni?az ember ösztönösen tudja mit tegyen.hogy nyomjon.ha többedik baba,foleg.egyébként a dokim Elmondta mit tegyek
.két kötéllel megkötni a köldökzsinórt.kozte elvágni.s utana jön a lepény magától.bebugyolalni melegbe a kicsit.de ha már rendszeresen fáj 5 perenkent.célszerű mentőt hivni..kijönnek tudom mert nekem hajnali 4kor indult el.akkor volt 3 perceek.addig aludtam.délben született meg a lányunk
3/3 anonim válasza:
Tesóm egyik ismerőse egyedül volt otthon, beindult a szülés, csak az ajtóig jutott el állítólag, a mentősök már a szülés legvégére értek csak oda. De a pici egészséges lett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!