Kórház! Aztán haza! Tapasztaltabb anyukák esetleg szülésznők véleménye? Annyira rossz és megalázó, nyugtassatok meg, hogy nem vagyok egyedül ebben?
Nyugi. :)
Nem vagy idióta! Honnan kellett volna tudnod, hogy ez nem a magzatvíz volt.
Ilyenkor lehet vizelet, víz szerű bő folyás, magzatvíz. Ki tudja, éppen melyik. Teljesen jól tetted, hogy bementél és nem ücsörögtél otthon, hogy majd lesz valami.
Ne érezd magad hülyén. Friss az élmény, szar érzés, meg minden, de a baba érdekében tetted, hogy bementél és nagyon jól, mert mi lett volna, ha tényleg az?
És is mentem terhesség alatt dokihoz, aki lebaszott, mert hogy a hasfájás ilyenkor tök normális, meg mi az, hogy én nem tudok mindent.
Szüléskor amikor bementem, annyira zavarban vagy nem is tudom, miben voltam, hogy a párom telefon számát nem tudtam megmondani, amikor a szülésznő mondta, hogy felrakja a ctg-t, én ott álltam hálóingben, ő meg rám szólt, hogy na mi van, nem tudom, mi az? Húzzam már fel a hálóinget, hogy rám tudja rakni. Aztán lefektetett a szülőágyra utána, akkor is fognom kellett a hasamon a ctg-t, azért is mindig beszólt, ha éppen nem mm-re pontosan jó helyre fogtam (ez órákon át így volt).
Az ember sokszor érzi magát hülyén, hülyének, megalázónak a helyzetet, mert új a szitu, vagy annyira más az egész, új, amivel még soha nem találkozott , hogy nem tudja mi is van. Az ott dolgozóknak meg tök természetes minden és képesek úgy szólni, hogy még rosszabbul érezze magát az ember.
De ne vedd ezeket fel. Nem ellened szólnak.
És inkább tegyél felesleges dolgokat, mint hogy vmi baj történjen, m nem veszel vmit komolyan.
Én szüleé előtt kétszer is voltam a kórházba. először erős görcsökkel 27 hetesen, be is fektettek pár napra. másodszor pedig vérzéssel. na akkor meg lecsesztek nagyon mert este kezdtem picit vérezgetni, de tényleg picit és csak reggel mentem be. tágulásos vérzés volt, hamarabb is szültem 3,5 héttel. szerencsére nem lett baja a babámnak. amikor elsőnek voltam engem is lekezeltek. főleg hogy nekem fogadott orvosom se volt, nincs rá pénzünk. szóval át tudom érezni, mit éltél át!
szerintem nem aggódod túl, a helyedben én is rohantam volna a kórházba, hiszen a kisbaba a legfontosabb. és nekik az a dolguk, hogy ellássanak normálisan, emberként kezelve! kitartást erre a pár napra :)
én sosem értem meg, hogy hogy lehet így bánni egy amúgy is kiszolgáltatott kismamával? miért kell megalázni??
Én pontosan az ilyen viselkedések miatt tartok ott, hogy szülni csak fogadott orvossal, programcsászárral fogok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!