Kórház! Aztán haza! Tapasztaltabb anyukák esetleg szülésznők véleménye? Annyira rossz és megalázó, nyugtassatok meg, hogy nem vagyok egyedül ebben?
Én a helyedben maradtam volna a kórházban, a nyíló méhszáj és a bizonytalanság miatt.
A kórházi dolgoznak pedig udvariasan megmondanám, hogy tapasztalan vagyok, de nem hülye, kérem, beszéljen velem úgy, ahogy egy felnőtt nővel szoktak. Nem kell megijedni, szóból ért mindenki:)
Fel a fejjel, jó szülést kívánok:)
dehogy vagy idióta
nekem a 37 hét végén durva jóslófájásaim lettek
rendszeresen jöttek 5 percenként,reggel 10 kor kezdődött és este 20 kor maradt abba !!
közben bementünk a kórházba,délután 16 körül,17 kor felvettek a szülészetre és rákötöttek NST,CTG-re
20 kor lekapcsolták mert elmúlt,és le osztályra..
bent tartottak szülésig,3 hétig..na ennyit erről.
azt is indítani kellett a 41 héten mert nem akart előbújni,meg tudják viccelni az ember lányát ezek a huncut babák ám :)
szia,igen könnyen ment a szülés,igaz tágítani kellett mert a méhszájam éretlen volt,ezért kellett az indítás.
egyik reggel bementem a szülőszobára,majd másnap délben jöttem le az osztályra a kisfiammal :)
elhúzódott nagyon,de minden rendben volt rendben zajlott.
meglátod veled is rendben lesz minden,
nekem is volt olyan hogy úgy éreztem mintha folyna a víz,de hát ezt csak a szülőszobán érzékeltem de azt is csak burokrepesztés után :)
végül is csak nagy mennyiségű folyás volt,
a nyákdugóm is szülés előtt folyamatosan távozott mégse indult be magától a szülés,
igaz én a lányomat is túlhordtam ez nálam genetika.
kislányom 3,5 éves
kisfiam 9 hónapos
csak kitartás,pár nap és meglesz a baba,bent nem marad
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!