Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » "A nö egyedül szülte meg...

"A nö egyedül szülte meg gyermekét. " Hogy müködik?

Figyelt kérdés
Arra gondolok, hogy természetes szülésnél általában vágni kell, hogy kiférjen a baba. Itt nyilván nem tud vágni senki, akkor lehet repedés és azt ki varrja össze? Titkolt terhesség esetén nem mehet utána sem orvoshoz, magától regenerálódik?

2015. aug. 29. 16:28
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Nem kell általában vágni, és a repedés sem törvényszerű.
2015. aug. 29. 16:48
 2/4 anonim ***** válasza:
32%

nem kell vágni azért, hogy kiférjen. a természet megoldja, hidd el. amit az orvos csinál, azzal csak gyorsabb a regenerálódás, na meg nagyobb a biztonság, de ahogy minden élőlény, úgy az ember is megoldja orvos nélkül.

azért vágnak, hogy ne repedjen. a repedést egyébként se nagyon tudják varrni, csak a vágást, ami ugye szabályos-egyenes.

2015. aug. 29. 16:52
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Én repedtem, mert gyorsan jött a baba. Igazából mondhatni egyedül szültem, persze nem a szó legszorosabb értelmében. A lepény is segítség nélkül jött. Igazából az orvos dolga a repedést bevarrni, jó sok varrat lett. De sztem ha ez nincs varrva is gyógyul magától, csak rosszabb sokkal. Sok sok országban egyedül szülnek, persze sokan belehalnak, se nagyon sokan nem.
2015. aug. 29. 16:57
 4/4 anonim ***** válasza:
51%
Én is mindig ezen gondolkodom,mikor hallom hogy valaki az inkubátorba tesz egy babát, vagy éppen sajnos nem tesz oda. Ha az én szüléseimből indulok ki, nekem 8-8 órás vajúdás, majdnem császár, varrás, vágás volt, eléggé véreztem is, szóval elég nehéz elképzelni, hogy valaki csak úgy megszüli a babáját, sokszor tök egyedül, aztán még ahhoz is van ereje, hogy elmenjen és jobb esetben inkubátorba rakja.
2015. aug. 31. 11:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!