"A nö egyedül szülte meg gyermekét. " Hogy müködik?
Figyelt kérdés
Arra gondolok, hogy természetes szülésnél általában vágni kell, hogy kiférjen a baba. Itt nyilván nem tud vágni senki, akkor lehet repedés és azt ki varrja össze? Titkolt terhesség esetén nem mehet utána sem orvoshoz, magától regenerálódik?2015. aug. 29. 16:28
1/4 anonim válasza:
Nem kell általában vágni, és a repedés sem törvényszerű.
2/4 anonim válasza:
nem kell vágni azért, hogy kiférjen. a természet megoldja, hidd el. amit az orvos csinál, azzal csak gyorsabb a regenerálódás, na meg nagyobb a biztonság, de ahogy minden élőlény, úgy az ember is megoldja orvos nélkül.
azért vágnak, hogy ne repedjen. a repedést egyébként se nagyon tudják varrni, csak a vágást, ami ugye szabályos-egyenes.
3/4 anonim válasza:
Én repedtem, mert gyorsan jött a baba. Igazából mondhatni egyedül szültem, persze nem a szó legszorosabb értelmében. A lepény is segítség nélkül jött. Igazából az orvos dolga a repedést bevarrni, jó sok varrat lett. De sztem ha ez nincs varrva is gyógyul magától, csak rosszabb sokkal. Sok sok országban egyedül szülnek, persze sokan belehalnak, se nagyon sokan nem.
4/4 anonim válasza:
Én is mindig ezen gondolkodom,mikor hallom hogy valaki az inkubátorba tesz egy babát, vagy éppen sajnos nem tesz oda. Ha az én szüléseimből indulok ki, nekem 8-8 órás vajúdás, majdnem császár, varrás, vágás volt, eléggé véreztem is, szóval elég nehéz elképzelni, hogy valaki csak úgy megszüli a babáját, sokszor tök egyedül, aztán még ahhoz is van ereje, hogy elmenjen és jobb esetben inkubátorba rakja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!