Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Miért nem hagynak nekem egy...

Miért nem hagynak nekem egy csepp magányt sem?!

Figyelt kérdés

Torkig vagyok a szüleimmel!

Bejöttem a szobámba, csak ugy, erre kérdezik, h valami baj van-e, mondtam, h nem, de nem adják fel, megkérdezik meg 600-szor, aztán kérdezik, hogy mit tudnak segíteni, meg történt-e valami a suliban, meg ilyenek... Unata mar kicsit flegmán mondtam, hogy nincs semmi baj, meg mi van abban, hogy csak szimplán egyedül akarok lenni? Most ezért meg en vagyok a rosszindulatÚ...

De hallom, hogy anya egyfolytaban sug valamit apunak es minden mondatban ott a nevem... Meg hogy "szerintem szomorú, de elutasít"...

Ma is ez volt. Most őszinte leszek: maszturbalni akartam. Bementem a szobába, erre megint jöttek a szokásos dumával... Bakker, tiszta ideg voltam, hogy hagyjanak mar beken, de csak rontott a helyzeten, mert most meg meg jobban azt hiszik, hogy valami baj van, hisz rájuk is kiakadtam...

MIERT NEM LEHET FELFOGNI VÉGRE, HOGY EGY KIS SZEMÉLYES TÉRRE VÁGYOM???!!!

Konyorgom, valaki segítsen! 1000000000000-szer próbáltam elmagyarázni nekik, hogy nincs semmi bajom, de nem fogjak fel!!!

Mar ott tartok, hogy komolyan sirhatnekom van es csak azért akarok egyedül lenni........ 😓😓😓

Köszönöm a segítséget!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

2017. ápr. 30. 19:52
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
51%
Orulj neki hogy foglalkoznak veled. Tul sok a kek balnas aldozat. Felnek hogy valami tortenik veled. Ahelyett hogy flegmazol, probald meg megnyugtatni oket normalisan..: figyelj anya, apa. Tenyleg nincsen semmi baj, nem tortent semmi. Ha lesz, elmondom. Most szeretnek pihenni, hosszu napom volt. Koszi.
2017. ápr. 30. 20:03
 2/12 Fatal_3rror_ ***** válasza:
90%
Mondd meg nekik hogy csak maszturbálni akarsz.
2017. ápr. 30. 20:04
 3/12 anonim válasza:
56%

Mennyi idős vagy?

Am nállunk is mindig ez van.. Veszekednek, utanna meg mi baj van kislányom?

A lényeg az, hogy csak jót akarnak.. Akár mennyire ia idegesírőek. Tudom, hogy most mennyire haragszol, de menj és simán öleld meg anyukád. És neki is jobb lesz és neked is :*

16/L

2017. ápr. 30. 20:05
 4/12 A kérdező kommentje:
De tudjak rólam, h soha sem kék balnaznek. Es mar százszor próbáltam ugy elmagyarázni, ahogy írtad, csak most voltam flegma.
2017. ápr. 30. 20:05
 5/12 A kérdező kommentje:
12 eves vagyok 😁😅😅
2017. ápr. 30. 20:06
 6/12 anonim ***** válasza:
91%
Mondd meg nekik ezt, hogy szükséged van a személyes térre, ahol azt csinálsz amit akarsz. És csak ezzel van bajod, hogy ez nincs meg. Önmagában azt, hogy nincs semmi bajod, nem fogják elhinni, főleg ha látják rajtad, hogy ideges is vagy. Természetes, hogy aggódnak, hiszen azt hiszik, hogy valami gondod van, bántottak, akármi, és hát kire számíthatnál ilyenkor, ha nem a szüleidre.
2017. ápr. 30. 20:07
 7/12 anonim ***** válasza:
28%

figyu legközelebb kerek perec ha bejönnek és 100-szor sem hagynak békén akkor közöld hogy masztizni akartál...

annyira elszégyellik magukat és elpirulnak hogy maguktól fognak kiviharzani :DDDD

2017. ápr. 30. 21:25
 8/12 anonim ***** válasza:
36%

Ha hisztizve/ hangosan / durcásan mondod, hogy nincs bajod akkor ugye te sem gondolod, hogy ez hihető?

Én sem hinném el. Biztos nincs valami egyéb a háttérben ami miatt mindig egyedül akarsz lenni és kerülöd a szülőket. Ez azért feltünik nekik és érdeklődnek mert gondolom szeretnek.

Kedves utolsó, ha egy keresztény/ konzervativ család akkor nemhinném, hogy szégyenkezve mennének ki, sokkal inkább kapna érte dorgálást.

2017. ápr. 30. 21:48
 9/12 anonim ***** válasza:
11%

Egyszerű. Kimész a szüleid elé és elmondod hogy most már kezded igényelni a kis magányt mert egy kis örömet szeretnél szerezni magadnak, ha a szüleid értelmesek ezt felfogják majd hogy bizony maszturbálni akarsz mert már kezdesz felcseperedni és ugye a hormonok stb... dolgoznak benned ami teljesen normális.

Ők is voltak tinik, csak már elfelejtették. Egyszerűen mondd el hogy nincs semmi bajod csak egy kis nyugalomra vágysz szeretnél kicsit egyedül lenni például pihenni, és ennyi. Normálisan kell velük megbeszélni.

2017. ápr. 30. 22:16
 10/12 anonim ***** válasza:
19%
Őrüj neki hogy foglalkoznak veled ,és megkérdezik hogy vagy mint vagy ,nem kell be durcizni hanem szépen beszélsz velük pár szot ,megöleled öket ,akkor békén hagynak utána .
2017. máj. 1. 06:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!