1/30 anonim válasza:
Lapozz vissza. Az egész kategória arról szól, hogy emberek szidják az anyósukat.
2/30 anonim válasza:
Talán mert megvan rá az okuk.
Gondolom te is egy tökéletes anyós vagy, esetleg valaki olyan, akinek normális adatott meg...
3/30 anonim válasza:
még nem volt utolsó csepp
még tűr a nép.
de lehet rövidesen megmutatom neki a vödör medrét izé alját
5/30 anonim válasza:
Naponta errol szol a kerdesek 70%-a. Sertett menyeknek biztos orgazmust okoz olvasgatni de felnott ertelmes embernek nem.
6/30 anonim válasza:
# 2 Se ez, se az nem vagyok, csak tudok olvasni. Ebben a kategóriában is.
7/30 anonim válasza:
Miután évek óta nem érdeklődtek a gyerekünk felől, eljárást indítottak láthatásért és mocskolódnak. Ez az utolsó csepp.
9/30 anonim válasza:
utolsó csepp? Amikor szülésem napján bejöttek a kórházba, és felajánlottak X millió forintot, ha örökre lelépek, az újszülött gyereket meg ott hagyom az apjának. Majd ők felnevelik.
Mit tettem? Nem fogadtam el a pénzüket, de leléptem. Fiammal és férjemmel együtt. Külföldre költöztünk...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!