Mit kellene tegyek, hogy kibéküljenek végre a szerelmem és az anyukám?
Te FHT-n vagy, a reménybeli párod közmunkán.
Ez egy szülő számára sem perspektíva.
Én sem örülnék.
Téged jelenleg ők tartanak el, nem látják biztosítva emellett a férfi mellett a megélhetésed, sőt benne van a pakliban, hogyha hozzátok költözne, még őt is tarthatnák.
Nem tudok mit tanácsolni, keressetek mindketten tisztességes munkát, költözzetek el a szülők nyakáról, bizonyítsatok, akkor majd más szemmel fognak nézni a pasidra.
Van háza nem költözne a nyakunkra, addig sem tette míg együtt voltunk. Jelenleg tényleg közmunkán van, de estin tanul, teszi az érettségit, utána megy dolgozni, de az még júniusban lesz. Én most megyek jövőhéten suliba, teszek egy 3. szakmát, hogy el tudjak helyezkedni, szóval rajta vagyunk a dolgon keményen.
Sosem szidtam a páromat senkinek mert a szakítást is megértettem hogy miért volt, besokallt, elege lett az állandó hisztiből, féltékenységből, és a család másik felének az utálkozásából. Pénteken szakítottunk, de azóta is azt mondom mindenkinek hogy egy csodálatos ember mert ha szakítottunk is nekem ő a mindenségem. Sosem tudnám bántani őt, nem is akarnám. Nem szolgált rá, mindig szeretettel beszéltem róla a szüleimnek is. Anyunak ez csak egy indok volt hogy most már okkal utálhassa inkább.
Ha saját háza van, még ha pici is, miért nem lehet vele ott filmezni, összebújni, összeköltözni?
Ha 20 m2 az egész, de legyen 15, akkor is fedél van a fejetek felett és körbevesz négy fal.
Ha szobabérletbe mennétek, az sem lenne nagyobb.
Ameddig viszont a szüleid tartanak el, (31 évesen) addig bizony ők hozzák a szabályokat, hogy kit akarnak kerülgetni a saját házukban és kit nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!