Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Mit kellene tegyek, hogy...

Mit kellene tegyek, hogy kibéküljenek végre a szerelmem és az anyukám?

Figyelt kérdés
Tavaly szakított velem a szerelmem, sok gond volt, önbizalomhiány (női betegségem miatt) miatti féltékenység, hormontabik miatti hisztik , és a jó öreg sógor és sógornő nem szereti anyum meg mellettük áll, emiatt folytonos bajok. Én nem adtam fel, sikerült sok rossz tulajdonságomtól megszabaduljak, pozitívabb vagyok, sokat nevetek, sikerült a féltékenységet is eltakarítanom, és úgy tűnik, most végre elkezdett hozzám megint közeledni, viszont anyukám olyan szinten gyűlöli, hogy kizárt, hogy találkozhassunk itt nálunk. Konkrétan a baj, hogy nem jöhet az udvar közelébe se.... Apu támogatna minket mert ő szereti a pártomat, de anyu ki nem állhatja... Nővérem párját mindig elfogadta, de az enyémeket sosem... Megtűrte, elviselte de nem szerette.... Sajnos párom közmunkán van, én jelenleg FHT -t (22800Ft) kapok, így összeköltözni se tudnánk, mert a ház amiben lakik még egy embernek is kevés nem hogy kettőnek. Jelenleg a szüleimmel élek, így nekem kell alkalmazkodjak hozzájuk. Sajnos elköltözni se tudunk sehová, illetve még nem vagyunk megint együtt, csak közeledünk (elég szépen haladunk). Pont tegnap jött volna hozzám filmezni, összebújni, de anyu miatt nem lehetett.... Fogalmam sincs mit tegyek... Párom 25 én 31 vagyok. Nem akarom őt sem kitenni semmi szóbeli bántalmaknak és anyut sem szeretném összeugrasztani apummal, márpedig ebből az lenne ha párom idejönne. Mit kellene tegyek, hogy kibéküljenek végre? Borzasztó ez a helyzet így... Anyumra is vigyázni akarok mert ő meg rákos beteg sajnos, így nem akarom kitenni semmi nagyobb stressznek, de arról meg hallani sem akar hogy beszéljenek párommal. Annyira makacs, hogy az valami kriminális... Párom a mindenem, vagyis bocsánat jelenleg még a volt párom. 6 évig voltunk egy pár, sok mindenen átmentünk.. Tényleg megjártuk a poklot és a mennyeket is. Valaki valamilyen tanács? Ötlet? A helyzetet nehezíti, hogy a nővéremék eléggé gazdagok... Anyukám viszont imádja a pénzt... Nagyon szeretem anyukámat ne értsétek félre, hiszen imád engem mint a tesómat is, csak ő totál más ember mint én... Más értékrendek stb... Minden megoldás érdekel! Akár mágia, vagy bármi már mindegy! Csak segítsen! Köszönöm előre is a normális válaszokat!

2017. febr. 4. 13:01
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
95%
Megkérdezhetem, hogy a történet szempontjából miért érdekes, hogy tavaly (ha igaz) egy pénteki napon szakított veled?
2017. febr. 4. 14:14
 12/17 anonim ***** válasza:
68%

Ha van háza, akkor én sem értem, hogy miért nem mész hozzá?

Mellesleg te tetted fel a kérdést. Gyakorlatilag önállóan életképtelenek vagytok, mert nincs elég jövedelmetek, hogy fenntartsátok magatokat.

Anyukád rákos, van elég baja, nem hiszem, hogy felemelő érzés neki, hogy a lánya, akit el kell tartania hazaviszi a csóró barátját, akivel amúgy már szakított. A szerelem az egy nagyon kettős dolog. Fontos, de egy kapcsolat fenntartásához édeskevés.

2017. febr. 4. 15:01
 13/17 anonim ***** válasza:
92%
Te meg azt nem érted hogy nem áll össze a sztorid. Ha háza van akkor miért nem költözöl oda és miért nem ott filmeztek? Megértem ha valaki családi problémák miatt késöbb érettségizik. De per pillanat ő ugyan olyan életképtelen mint te. iszonyatosan kevés a fizetése mint ahogy a tied is egy tescoba nem kell végzettség vagy pincérkedéshez és ott is többet adnak mint amit ő keres. Azt kérdezted hogy mi a problémája anyukádnak. Hát ez. Te se keresel semmit meg ő se gondolom nem ilyen életet képzelt el a lányának.
2017. febr. 4. 15:06
 14/17 A kérdező kommentje:
Elmondom utoljára még egyszer a csökött agyú bagázs kedvéért: Jelenleg nem vagyunk egy pár mit költözzek oda???? Még most közeledünk újra, nem megyek a nyakára. Amikor ismét együtt leszünk az megint más lesz. A másik, ezt igaz nem tudhatjátok, de nincsen sem Tv-je sem számítógépe, mert neki ezek a dolgok nem fontosak, ő szerel, barkácsol, maszekolgat. Amiatt akartunk volna itt filmezni mert nekem van gépem..... Ja, és azért nem laktam régebben sem nála mert pont a szüleim végett, mivel építkezés közepén szakítottunk, a ház amiben lakik sajnos a szó minden értelmében egy patkányfészek. Sajnos a szomszédból átjönnek azok a dögök, és mivel nem betonos a ház alapja csak földes, így rendszeresen bejönnek a házba... Egészségügyi okok miatt nem akarta hogy odamenjek, mert le van gyengülve az immunrendszerem, engem akart ezzel is óvni. Életképtelenek lennénk? Lehet, de nem ez volt a kérdés, hanem ki mit mond, hogyan lehetne őket összebékíteni....
2017. febr. 4. 16:26
 15/17 anonim ***** válasza:
57%
Közmunkás ez mindent megmagyaráz keressen normális munkát.És akkor talán anyukád elfogadja.25 évesen érettségizik?Kicsit elkésett vele.Az lenne a megoldás ha a párod másik munkát keresne.
2017. febr. 4. 17:47
 16/17 anonim ***** válasza:
83%
Szerintem nem mi vagyunk a csökött agyúak ...
2017. febr. 5. 00:25
 17/17 acelsziv ***** válasza:
53%

Na és te hogyhogy még 31 évesen értelmes jövedelem nélkül anyád nyakán élsz? Nem azért de elég szégyen amit művelsz.

Ideírsz egy olyan szitut ami önmagában is gáz még a mai világban is aztán hőbörögsz amikor belekötnek egyes részeibe.

Talán előbb gondolkozz el azon amire rákérdeztek. Lehet, hogy van benne valami.

2017. febr. 6. 10:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!