Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Mi volt az utolsó csepp a...

Mi volt az utolsó csepp a pohárban, amit anyós tett?

Figyelt kérdés

2017. febr. 9. 19:35
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
31%
Azt is megkérdezed, hogy mi volt az utolsó csepp, amit a menyek tettek? A legtöbb esetben ők is annyira hibásak,mint az anyósok.
2017. febr. 9. 21:01
 12/30 Járóka Toma válasza:
27%

Azért azt szeretném h tisztábban lássunk, minden anyos egy anya aki megszülte azt az embert akit mi választottunk magunknak h leéljünk vele 1 életet optimális esetben

Nos az anya és gyermeke közti kapocs a legerősebb amit ismerünk a szülés fájdalma, és a születés csodájának keltette öröm és boldogság együtesen eredményezi azt a halálig tartó féltést és óvás vagyis a szeretetet eredményez az "anyós" ban

Tehát ők a legjobbat akarják gyermekeiknek.

Mi viszont csak emberek vagyunk. Mindenkiben van hiba és talán pont az anyós a legjobb szerv arra h megtalálja valódi hibáinkat.

És az h mit hozunk ki abbol az csak rajtunk mulik.

Ui: szar a helyes irásom ;)

2017. febr. 9. 21:25
 13/30 anonim ***** válasza:
31%
Nem baj, ha az anyósokhoz értesz akkor messze többet tudsz mint a többség
2017. febr. 10. 00:18
 14/30 anonim ***** válasza:
86%

Hát, én megírtam, hogy nálunk nem a férjem anyjával megy a rivalizálás, hanem az én anyám abszolút hülye, de kidobott az oldal.

Szóval képzeljétek ide a kommentem, mert nem írok le megint egy kisregényt :D

2017. febr. 10. 01:00
 15/30 anonim ***** válasza:
10%
elképzeltük, de mivel nekem is szar a helyesirásom én csak csupa helyesoirási hibával tudtam elképzelni igy viszont nagyon igénytelen
2017. febr. 10. 08:52
 16/30 anonim ***** válasza:
82%

Sok utolsó csepp volt már.

Mikor pl közölte, hogy a 3 darab unokájának erre az évre(2016) fejenként 5000 Ft-ja van ajándékra, majd 4 nap múlva megvett egy ocsmány szőnyeget 45.000-ért, amit végül nem is tettek le, mert neki sem tetszik.

Vagy amikor 900.000 Ft-ért csináltatott egy kerti kiülőt, miután azt mondta a 6 éves unokájának, hogy csak szolidan az ajándékkéréssel.

Vagy amikor azt hallom vissza, hogy azért alszik rosszul éjjel a kisbabám, mert túl nagy a csend nálunk.

Hadd ne soroljam tovább.....

2017. febr. 10. 16:18
 17/30 A kérdező kommentje:
11: Nem azt nem kérdezem. Meg azt sem, hogy meddig kell áztatni a zöld teát, vagy melyik sampon a legjobb zsíros hajra, vagy miért nem indul el a photoshop a gépemen.
2017. febr. 10. 16:37
 18/30 anonim ***** válasza:
69%
Szerintem túl kevés a RAM.
2017. febr. 10. 16:46
 19/30 anonim ***** válasza:
82%
Nekem különösebb gondom nincs az anyósommal. Csupán az szokott felhúzni, mikor tudja jól, hogy sütök-főzök becsületesen a fiának, de mégis mindig az ő saját főztjét dicsőiti és kínálgatja. Képes áthozni nekünk meg hívogatja a fiát, hogy menjünk át hozzájuk enni. Értem én, hogy jót akar, de hiába mondjuk, hogy van mit ennünk, akkor is erőszakoskodik, amit én nem nézek jó szemmel. Próbáltam már kedvesen is elutasítani, de nem ment. Egyszer azt találtam mondani neki, hogy ne is haragudjon, de nem azért főztem egész délelőtt, hogy aztán nála együnk. Vagy két nap duzzogott, aztán folytatta sajnos a kínálgatást. Nem mondom, néha elfogadjuk a meghívását illemből, csak ne dicsekedne utána, hogy amit ő főz az mindig teljesen elfogy...egyébként ezt leszámítva kijövünk együtt.
2017. febr. 12. 21:16
 20/30 anonim ***** válasza:
9%
jaj nem egyszer kell ilyent mondani hanem újra meg újra amíg abba nem hagyja. anyósnak behódolni nem kell, de tanulni tőle azt lehet.
2017. febr. 12. 21:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!