Azért azt szeretném h tisztábban lássunk, minden anyos egy anya aki megszülte azt az embert akit mi választottunk magunknak h leéljünk vele 1 életet optimális esetben
Nos az anya és gyermeke közti kapocs a legerősebb amit ismerünk a szülés fájdalma, és a születés csodájának keltette öröm és boldogság együtesen eredményezi azt a halálig tartó féltést és óvás vagyis a szeretetet eredményez az "anyós" ban
Tehát ők a legjobbat akarják gyermekeiknek.
Mi viszont csak emberek vagyunk. Mindenkiben van hiba és talán pont az anyós a legjobb szerv arra h megtalálja valódi hibáinkat.
És az h mit hozunk ki abbol az csak rajtunk mulik.
Ui: szar a helyes irásom ;)
Hát, én megírtam, hogy nálunk nem a férjem anyjával megy a rivalizálás, hanem az én anyám abszolút hülye, de kidobott az oldal.
Szóval képzeljétek ide a kommentem, mert nem írok le megint egy kisregényt :D
Sok utolsó csepp volt már.
Mikor pl közölte, hogy a 3 darab unokájának erre az évre(2016) fejenként 5000 Ft-ja van ajándékra, majd 4 nap múlva megvett egy ocsmány szőnyeget 45.000-ért, amit végül nem is tettek le, mert neki sem tetszik.
Vagy amikor 900.000 Ft-ért csináltatott egy kerti kiülőt, miután azt mondta a 6 éves unokájának, hogy csak szolidan az ajándékkéréssel.
Vagy amikor azt hallom vissza, hogy azért alszik rosszul éjjel a kisbabám, mert túl nagy a csend nálunk.
Hadd ne soroljam tovább.....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!